Stora förändringar..

 
LÖSENORDSKYDDAT INLÄGG

Ge mig sommar, med värme och massa sol!

Jag har sagt det förr, men jag säger det igen, den svenska sommaren suger verkligen nuförtiden. Man skulle kunna tro att vi är inne i Oktober, WTF liksom?
 
Snälla Mr.Sol kom tillbaka!
 
 

Trist dag!

Idag är det en otroligt tråkig och händelselös dag. Hade planer med Jonna om att plocka svamp och blåbär idag igen, men efter min lilla "olycka" igår så blev inte det av :( Ska försöka pallra mig till sjukhuset imorgon, om det inte har gett med sig tills dess. Ska försöka ta mig in till uppsala antingen imorgon eller i veckan, ska in till jobbet och kolla lite med mina tider inför min återkomst ;) Sen så ska jag träffa en gammal kompis som jag inte träffat på rätt länge.
 
Om gårdagen lite kort. Vi fick ju med oss lite bär och svamp igår och jag råkade ut för min lilla olycka :(
Eftersom jag gjorde illa mig så följde Jonna med hem till oss och tjattrade lite, vi konsterade även att jag har sån tur som inte bor högst upp i ett hus utan hiss.... (jag bor högst upp i ett 3 vånings hus utan hiss för er som inte vet) Vilket är jäkligt bra timat när man knappt kan gå!
 
Sen så efter jobbet kom Jonnas karl Tobbe hit så körde vi på en grillkväll och så det blev en smulpaj med blåbär och hallon i, till det så hade vi hallon kesella. Det vart sjukt gott!
 
Aja, pass på den här dagen. Nu blir det film och fusk med lite gotti, tillsammans med mina hjärtan <3
 

Time to plock some schvamps!

Nu ska jag dra på mig lite slit 'o släng kläder samt väcka Zoey för lite lunch. Vi ska  snart ut med Jonna i skogen och plocka kantareller *mums* kantareller är enligt min mening den BÄSTASTE SVAMPEN EVER! Hoppas att vi hittar många. Aja time to skynda sig.
Take Care!
 
 
 

Yiruma <3

Yiruma har jag lyssnat på sedan ca 2005. Det är makalöst hur vacker musiken är.
 
Älskar verkligen musik som förmedlar den där speciella känslan, ni vet när man bara känner musiken i hela kroppen och i själen? och tro mig det här stycket kan röra vem som helst till tårar!

Lyssna själva och känn känslan i det här piano stycket..
 
Men ni får nöja er med länken :P
(tyvärr kan jag inte bädda in youtube klipp längre i bloggen, vet inte om det bara är min blogg som är drabbad)

Kikar runt på kläder till lillan

Har suttit och kikat lite på höst kläder till Zoey på Babyshop, älskar verkligen den shoppen, dom har så stort utbud av barnprylar och kläder. Snabb leverans och även en otroligt bra service :)
 
Här är lite av det jag hittade, skulle kunna köpa upp hela deras lager! 
Favoriterna var jackan och den gråa klänningen, så det ska inhandlas! =)
 
 
 
 
 
 
 

Det mystiskt försvunna inlägget..

Ja som sagt, det här inlägget skulle ha publicerats för ett par timmar sedan. Men men what to do? Vi har iaf varit ute i lekparken idag, hela familjen. Melinda, Crille & Valentin kom också dit. Nej nu måste jag börja laga mat, jimmy ska åka med mulle och crille för att fiska, sen blir det filmkväll här hemma :) 
 

Shopping till lillan ;)

Har som sagt kikat runt ett tag på regnställ och sådant till Zoey. Har inte velat köpa något nytt/dyrt när det ändå bara ska vara extra på dagis, och där har man ju knappast de finaste/dyraste sakerna i hennes ålder direkt då det nöts ut/går sönder väldigt fort! Fast man vill ju även ha bra kvalitè på sakerna och just med overaller och regnställ så vill man ju ha rätt schysta "vattenstaplar"..
 
Men nu hittade jag ett set från Didrikssons som var väldigt fint, passade även på att köpa galon tummvantar i samma veva. Är bara så himla svårt att sitta och gissa storlekar, jag körde på strl 90 (hon har 80 nu) och hellre att det är lite för stort, än att det är för litet :)
 



Allt som allt så blev det 212kr, och det var sjukt värt för regnställ + vantar eller vad tycker ni?

Dagen blir mycket bättre om man startar den med ett skratt ;)

 
 
 
 
 
 
 
 

Slö surfning pågår.

Sitter just nu och kikar på tradera, fast att jag egentligen borde ligga i sängen vid det här laget.
Letar efter overall, regnställ, gummipjucks samt vinterskor att ha som extra uppsättning när lillan börjar på dagis :)
Herreje, det är ju bara en månad kvar nu innan inskolningen börjar. Nervsjuk mamma AB?!
Nej men det kommer nog gå hur bra som helst!
 
När blev du så stor mammas lilla groda?
 
 
 
 

Nu kör vi!

Vi har precis kommit in från en långpromenad i solen jag, Sam & Zoey. Zoey har tvärdäckat i sin säng nu, jag tänkte då passa på att ta en sväng på löpbandet. Nu tänker jag ta tag i träningen på allvar en gång för alla!
 
Funderar på att skapa en ny kategori "träning & viktnedgång" där man kan följa mig och se resultat. Ska även mäta mig ikväll, vill inte hålla på och väga mig då jag snurrar in mig för mycket i det hela då. Sen är det ju så att bara för att vågen visar t.ex -2kg så kan man ju ha minskat massa i omkrets, och det är just det som är det viktiga för mig :)

Hoppas att ni andra har en fin dag!

Tänker på dig nu nannie och kreta! Strawbe...

mms_img-19842535 (MMS)

Tänker på dig nu nannie och kreta! Strawberry daquiri <3

Mitt plum är hemma! Ni överasskaade verkli...

mms_img129718116 (MMS)

Mitt plum är hemma! Ni överasskaade verkligen mig idag när ni ringde på! Älskar dig plomme<3 nu kör vi!!!

Vi har det verkligen helt underbart här ut...

mms_img-18747454 (MMS)

Vi har det verkligen helt underbart här ute, tyvärr är det väldigt mycket mygg. Idag har vi legat på stranden, där peppar peppar så var det myggfritt. Ikväll ska vi grilla, blir säkert något glas vin också ;) Ha det bäst!!

Jaha, då så blev man förflyttad till baksä...

mms_img186737979 (MMS)

Jaha, då så blev man förflyttad till baksätet för att underhålla lillen. Men vad gör det när man får larva sig lite med världens sötaste systerson? Moster älskar dig, lilla kräk-unge <3

Nu är vi äntligen på g! Fick dock inte trä...

mms_img-18132562 (MMS)

Nu är vi äntligen på g! Fick dock inte träffa Zoey så länge, eftersom hon åker i bilen framför med mamma och yngsta systern Anna. Så jag och syrran sitter och lyssnar på gamla rock-klassiker och skrålar med :) Kommer försöka uppdatera med lite fina bilder under vistelsen på landet. Varför jag skrev försöka är för att mottagningen där = 0, men ibland har man lite tur och får in lite mottagning :)

Sitter just nu på bussen på g in till Upps...

mms_img-23064548 (MMS)

Sitter just nu på bussen på g in till Uppsala, med två väldigt trötta minisar i knät. Ska äntligen hämta min lilla älskling, så ska vi bege oss ut mot stugan. Mamma och syster möter upp oss på stationen så jag slipper släpa barn + ton med packning genom hela Uppsala ;) Idag kör jag på mjukis klädstilen rakt igenom, stora mjukisbyxor, linne, hoodtröja & håret är uppkastad i en slarvig knut, för vem pallar sitta i en bil i ett par timmar rå fixad med jeans liksom? Imorgon och övermorgon så kommer vädret bli underbart har jag hört, så då bänkar jag mig på en klippa vid stranden för att fixa brännan ;) Hoppas ni alla får en bra vecka!

Jag och Tolie.



Det kommer upp mera midsommar bilder senare, samt bilder från Jimmys födelsedags firande den 26/6, det var en otroligt lyckad kväll och surprise partyt som jag ordnat åt honom blev hur bra som helst :)

Jag saknar min bebis :'(

Jag och Tolie åkte hem till Enköping igår, tanken var att jag skulle ha hämtat hem Zoey idag. Men eftersom jag och Zoey åker i väg imorgon så fick hon vara med Jimmy en dag extra än vad det var tänkt från början. Men gud så konstigt det känns att vara hemma utan hund eller barn, som tur är så har jag Tolie som sällskap och hennes 2 mini hundar :)

Vart är det vi tar vägen imorgon? Jo det bär av ut till sommarstugan vid kusten, syster och Milo följer också med. Det kommer bli så himla mysigt att vara där ute igen, dock så tror jag att det är för kallt för att bada, men vi packar med min bikini och Zoeys baddräkt och badleksaker ändå, just in case :P

Just ja, jag har ju sökt lägenhet inne i Uppsala, i Luthagen, så nu håller vi tummarna. Vore smidigt om man fick den, då har jag ju nära till jobbet också.

Nej nu ska jag hoppa in i en dusch och sedan fixa nån film som vi kan kika på.
Hare Kanin!

Mamma saknar dig min skatt :(

Sjusovaren ;)

mms_img467525293 (MMS)

Sjusovaren ;)

Woop woop, nu kör vi! Shake it baby <3

picsart_13410969 (MMS)

Woop woop, nu kör vi! Shake it baby <3

Zoeysmamma

Family - Where Life Begins & Love Never Ends!

RSS 2.0