Blääää

Ni får ursäkta min otroligt mogna rubrik.. Men jag är så less på att vara sjuk nu, speciellt eftersom min vän solen bestämt sig för att äntligen hälsa på :/

Förkylnings migränen som jag drabbades av igår kväll, har tack o lov släppt nu. Fick liksom gå runt med solglajjer inne :S
Bihålorna känns också bättre, känslan av att ansiktet kommer att explodera vilken sekund som helst, den är inte lika intensiv längre :)

Just nu så håller jag på att tvätta upp massa tvätt, så jag kan börja packa. Vi ska ju åka in till Uppsala över midsommar, tror att vi faktiskt åker in redan imorgon. Vi stannar nog en vecka, ska bara kolla så någon kan ge katten mat.



Vi brukar ju bo inne i Uppsala nån vecka eller två på sommaren, i svärföräldrarnas lägenhet, dom är ju ändå ute i Östhammar i husvagnen så dom lider inte av det. Blir ju även mycket skönare för oss att ha så nära till alla nära och kära ibland :)

Verkar som att vi ska fira midsommar därhemma också det blir Jag, Jimmy & Zoey såklart, Jocke (Jimmys bror) , Dennis. Blir säkert lite fler av Jockes polare. Vi tänkte grilla, spela kubb och bara umgås.

Vad ska ni göra på midsommar?


Imorgon ska jag äntligen få träffa min kära D, yeeey<3
Me And My WellBeloved D <3

Vitamin C - Graduation song, vår sång!

Tröst Shopping!

Nu är det sjukstuga här hemma igen, och jag är den drabbade..... Så jag tröstar mig med att shoppa lite smått.
Klickade hem en bikini från H&M, om jag kan ha den, överdelen då alltså? Det betvivlar jag, men det återstår att se, förhoppningsvis så passar strl 44.

Ska även ta och prata med Jimmy ikväll om när vi ska packa ihop oss och sticka till stugan. Jimmy går ju på semester på fredag. Åh, jag vill till stugan nu! Det är mysigt där, precis vid havet.. Älskar det verkligen! Dock så är det en bit bort, 10mil från Uppsala :/

Eventet gick iaf bra, det var så roligt att det kom ett par stycken från grannländerna också. Jag var supernervös inför att vara uppe på scenen, men det gick bra :)

Tyvärr så kunde jag inte följa med ut på kvällen, mamma ringde och Zoey var dålig. Så jag mötte upp mamma & Zoey åkte hem efter vi hade ätit middag på Texas Longhorn. Jimmy fick följa med de andra ut, så sov han kvar inne i stan på Kvarngärdet, var ändå rätt mysigt att sova själv hemma med Zoey :)


Tänkte visa lite av det jag klickade hem.
Ha det bäst!








EVENT DAGS! Nu är dagen äntligen kommen, d...

picsart_13398276 (MMS)

EVENT DAGS! Nu är dagen äntligen kommen, det är dags för SiteTalks Scandinavian event! Jag är på väg in till Uppsala nu för att hjälpa till med det sista, kavajen är på, lita spike pjucksen är på. Nu kör vi. Mellan kl. 11-16 på Fyrishov.

Det bästa som finns, är att somna med din ...

picsart_13391939 (MMS)

Det bästa som finns, är att somna med din lilla hand i min. Godnatt min skatt <3

Rastlös AB!

Morgonen spenderades på Öppna förskolan, det är så myigt att knalla dit på morgonen och låta kidsen leka av sig, fika och sitta och snacka lite med andra mammor :)

Zoey sover just nu, jag är rastlös som bara den! Ska kika på vad vi ska äta till middag och plocka fram det tänkte jag.

Tänkte också att jag ska in och kolla på mitt utbildningspaket på Oxford Programme, ska försöka sätta mig med det och kika igenom allt. Tanken är att jag ska hinna bli klar med ena utbildningen i Personlig Utveckling och göra tentan om en vecka :) Sedan har jag ju bara en utbildning kvar, det kommer gå på en vecka det med. Vill gärna ha tentat av de utbildningar jag har innan jag börjar Deals Utbildningen.

Nej nu ska jag börja fixa lunch, så det är klart när lillan vaknar, sedan om det fina vädret håller i sig så blir det en liten tripp ut i lekparken :)

Hoppas att ni andra får en riktigt bra dag!


Im just saying...







Vi är i skolparken nu, med Melinda och Val...

mms_img-52694584 (MMS)

Vi är i skolparken nu, med Melinda och Valentin. det är lite marknad och sånt här. Vi sitter just nu och kikar på uppträdanden i solen, Kidsen leker och livet känns helt fantastiskt!

Hej hej!

Våran morgon började med en promenad till Öppna Förskolan, Lina & Amanda hakade på dit också. Z
oey tycker verkligen att det är roligt där, hon skiner upp och leker så himla fint då vi är där :)

Sedan efter sångstund & fika så knallade vi hem, Zoey tvärdäckade, jag var helt slut.
Efter ca 1,5 timme så vaknade hon och då tog vi och knallade vi iväg till Örikets lekpark.
Träffade en nyinflyttad tjej där med 2 barn, hon är 1år yngre än mig.
Hennes dotter Nala är jämngammal med Zoey, så det var trevligt.
De bor rätt nära oss också, så dom ska följa med till Öppnis på torsdag förmiddag :)

Nu sover Zoey igen, jag har legat på soffan, bara slösurfat allmänt och tryckt lite av det jag bakade igår kväll. Bakade vaniljbullar fyllda med vaniljkräm som jag penslade med smält smör och rullade i strösocker, jag provade även ett recept Nadia tipsade om i sin blogg, kladdig kladdkaka med tosca täcke, den var helt UNDERBART god!
Just ja jag har även låtit Sam bekantat sig med löpbandet, så snart kan han springa där också, bra träning! :)

Jag fick även reda på en JÄTTErolig sak idag, och jag är så himla glad. Jag har blivit rätt känslig nu och började nästan böla haha. Så nu håller vi tummarna!

Tack för idag alla inblandade!

Personligt Meddelande.

Den här texten vill jag att ni alla läser igenom, den är så hemskt bra skriven. Och han får fram sin poäng väldigt bra.  Denna text får en verkligen att tänka till. Snälla var rädda om varandra i trafiken.
Länk till Fredrik Backmans blogg

Personligt meddelande
Till den ganska stressade blonda kvinna i grön Volkswagen Golf, årsmodell 2004, som låg efter mig på Skälbyvägen mellan Hässelby och Barkarby och vidare mot Kista norr om Stockholm strax innan klockan 12 idag.

Jag förstår att du fann det här med att jag höll hastighetsgränsen på alla 30- och 50-sträckor oerhört provocerande. Du gjorde det ganska klart genom att köra uppskattningsvis 15 centimeter bakom min bil i närmare fyra kilometer, försöka köra om mig vid ett rödljus (innan du i sista sekund upptäckte den där Volvon och insåg att vi inte körde på en enkelriktad väg), för att sedan slutligen argt accelerera in till höger om mig när vi nådde en 70-väg och köra om mig på insidan. I drygt 100 kilometer i timmen. I bussfil.


Jag ska inte ta upp din tid i onödan, jag förstår att den är väldigt värdefull för dig. Så jag vill bara i all hast passa på att berätta för dig att för ett drygt år sedan blev jag pappa till en liten pojke. Han heter Nicholas. Han har stora bruna ögon och sin mammas ögonfransar. Han älskar bröd men är inte så förtjust i smultron. Han gömmer fjärrkontroller och tyglejon i facket under sätet på sin leksaksbil, och fnittrar så han kiknar när jag hittar dem. Det låter sådär som man tänker sig att champagnebubblor hade låtit om de fnittrat.


Jag vet ingen annan i hela världen som någonsin fått hans farfar att gråta offentligt. Eller garva så högt.

Han blir uttråkad när han inte får vara bland mycket människor, och älskar att stå i centrum. Jag antar att han har fått det förstnämnda från sin mamma, och det sistnämnda från mig. Han har hennes försiktigt mejslade kindben, och mina stora fötter. Han har fyra stora tänder i överkäken, och inte en enda i underkäken. När han blir ledsen trillar det tårar stora som pingisbollar nerför de där små kinderna. När han är sjuk vägrar han sova någon annanstans än i vår säng, med sitt huvud på sin mammas nyckelben och sina fötter i mitt ansikte. Han väcker henne genom att pussa henne på munnen, mig genom att ta mitt armbandsur från sängbordet och slå det i ansiktet på mig.


Och när han och hans mamma dansar. Herregud. De kan lysa upp ett släckt rum när de gör det.

Hans morfar är hans bästa vän. I förra veckan blev han så glad när han kom hem till oss att han kröp rakt in i en vägg. Och han har precis lärt sig gå, han är väldigt stolt över sig själv för det. I augusti börjar han på förskolan. När han ser en hund pekar han överlyckligt och vrålar ”TITTA!!!”.

Och när han skrattar. Herregud. Det är som om något rusar runt barfota på insidan av mitt bröst när han gör det.


Han satt och sov i sin bilstol på passagerarsidan när du körde om oss idag, med det där tyglejonet i famnen. Om jag inte hade bromsat när du gick över i bussfilen och sedan skar tillbaka in i min fil så är det genom hans dörr fronten på din bil hade kraschat. Jag vet inget om dig. Jag vet inte om du sett de där videoklippen på nätet om vad en bil i 100 kilometer i timmen kan göra med en människokropp av kött och blod. Och jag vet inte om du någonsin haft en ettåring sovandes på din mage, lyssnat på hans andetag, och insett hur ofattbart ömtålig den där lilla kroppen är. Jag vet inte om du älskat någonting så mycket någon gång i ditt liv att det känns som om du ska få en hjärtattack.


Men förlåt, jag kommer ifrån ämnet här.

Så hur som helst: Jag ville bara säga att jag hoppas att det där som du hade så bråttom till var väldigt viktigt.


Och att du hann dit i tid..

Just so you know...

Jag vill shoppa :(

Jag vill bara ha tillbaka mina kort, vill ha mitt nya bankkort. Jag har ett shoppingbegär som heter duga!

Varför är det alltid så att de gånger man inte har pengar/man bara ska titta på saker, så finns allt. Och allt man provar sitter som en smäck.
Medans de gånger man är på jakt efter t.ex en speciell tröja eller ett par jeans som man verkligen måste ha, nej då finns absolut ingenting, och allt man provar sitter som ett skämt. Vad är det med det liksom?

Har hittat så mycket fint till både mig själv och till Zoey, dock så är det sommarkläder.
Det har vi iofs ju inget behov av just nu i detta väder :P



Lycka!




Lycka kommer i alla möjliga skepnader. Det finns dem som har fått en föreställning att lyckan har en prislapp, är det är någon sak man kan köpa eller en titel man kan titulera sig. Men lyckan är ju så väldigt mycket mer än så.

Medan vissa människor kan känna lycka av att bo mitt inne i asfaltsdjungeln på 7 våningen, finns det andra som känner lycka av att ha en krokig och gropig väg till sitt lilla hus långt inne i skogen, med långt till närmaste granne.

Medan vissa personer känner lycka genom att arbeta med att hjälpa människor i svåra situationer och ta hand om dem, att reda ut saker för dem, att prata med dem på ett sätt så att de kan förstå, att hålla dem i handen när det hettar till och titulerar sig advokater. Finns det andra som egentligen till stora delar gör samma sak, tar hand om, håller handen, pratar med, hjälper i svåra situationer och känner lycka att få göra det i hemtjänsten.

Vad vi än titulerar oss, vad vi än har, vad vi än skapar beror vår lycka på vår inställning. Nyckeln till livet är vår förmåga att se det bästa i varje situation, att hitta guldkornen i vardagen och ta tillvara på det vi har.

Att bli varslad om uppsägning, eller att vara mellan 2 arbeten, behöver inte vara det värsta som kan hända. Det kan vara en helt unik chans att få prova på något helt nytt, för att kanske kunna hitta en ny lycklig plats i livet. Den ”lediga tiden” kan ju användas för att gå på biblioteken och läsa de där böckerna som man ju annars aldrig får tid till, att gå ut i skogen och ta de där fotografierna som aldrig annars skulle bli av, att ta den där fikan man skjutit upp med vännen så många gånger, att börja träna på gymmet på de där tiderna när inte alla ”broilersarna” är där utan kunna träna lite i ensamhet.

Vad du gör med din tid spelar egentligen ingen roll, så länge du inte skadar dig själv eller någon annan. Huvudsaken är att du fyller dina minuter med lycka, dina timmar med lycka och dina dagar med lycka. Då kommer du att kunna ta dig an stora utmaningar genom att kavla upp ärmarna och ta itu med dem, för du vet ju att vad som än händer bor ju lyckan i dig, för det är ju något du har skapat.

Snälla Skriv på!

Snälla Djurvänner Sprid detta!!


Så här ser Djurplågaren "Aud Stockman" ut!
Hon kan ändra sitt namn men fejjat är desamma.
Senaste infot om vart hon bor har ni här
- Alias Aud Stokman, Marianne Nilsen, Linda Johansen och är bosatt i Bye 730, 83070 Hammerdal.

*********OBS******OBS*******OBS******
Skriv på Namninsamling om att hon ska åtalas och dömas för vad hon gjort hittils i Sverige!


http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=6643#.T8sdVNXVxmM



Här är en länk för er som ej hört talas om denna kvinna. Lite kort om en DEL hon har gjort!
Hoppas hon ruttnar!
http://djurpoliserna.blogg.se/category/aud-stokman.html

Godmorgon

Det är inte alls roligt att kliva upp på morgonen och mötas av det här pissiga vädret vi fått. Sommar ska de ju vara nu :(

Nu har jag iallafall plockat klart här hemma, barnet somnade precis. Känns lite onödigt att plocka, då det kommer se exakt likadant ut igen när hon vaknar och börjar röja igen :P Ska slå igång en tvättmaskin också samt dammsuga och torka golv. Men först ska jag njuta av mitt kaffe och slösurfa lite innan jag kickar igång.

Hörs sen!

Godnatt!

Nu ligger jag och Jimmy i ett varsitt soffhörn, bänkade framför fast and furious på tv, matkoma AB! Jag gjorde en grym köttfärssås och spagetti, riktig köttfärssås ska ju stå och puttra ett par timmar.
Gillar inte känslan när man är såhär övermätt *blää* :/

Nej nu ska jag skicka ut karln med hunden, jag själv ska ta min medicin och lägga upp matlåda åt karln inför imorgon och sedan ska vi nog ta kväll och sova känner jag. Vi går fasen aldrig i säng innan tolv (oftast senare ändå) ska bli skönt att komma i säng i relativt bra tid.

Hörs imorgon, Natti natt!


we're not perfect.

Våfflor är smask!!

mms_img-20189274 (MMS)

Våfflor är smask!!

Mina fina mammor <3

Uscha så jag saknar mina fina mammor. Vi umgicks jämt förrut, men nu har alla börjat jobba, då ses man ju tyvärr inte lika ofta. Det gillar inte jag alls :(

Nej vi får styra ihop något snart mina babes!

Nyår






Kryssningen




KALLT!!

Kom precis in från en runda med hunden, vi var inte ute särskilt länge idag. Men det räckte gott och väl, mina händer är stelfrusna... I JUNI?! Det här är inte okej. Come on?
Nej nu vill jag ha en varm fin sommar så man kan bättra på brännan och bada :)

Så fruktansvärt uttråkad!

Sitter och kikar lite på min "mål-lista" som vi har knåpat ihop, det är kul att se allt svart på vitt vilken deadline man har på sig ;) Jag ska iaf försöka att till 2015 ska jag bli president inom bolaget =)

såhär ser våran karriärstege ut, ovanför ser ni när jag ska vara klar med de olika stegen :D


Aja nog om jobb nu, jag är så fruktansvärt uttråkad. UNDERHÅLL MIG!?!!!!!
Zoey lade sig precis för en nap, eller vi får se hur länge hon sover idag, vi misstänker att hon har fått vattkoppor, give her a break liksom! -.-

Nu ska jag springa ut med Sam snabbt!

Hörs då!

Det jag jobbar med!

Sådär mina kära läsare, jag tänkte berätta litegrann om mitt nya jobb.

Jag har tagit tillvara på en otrolig chans, jag håller på att bygga upp min egen business, tillsammans med ett helt fantastiskt team.

Jag jobbar hemifrån och det innebär att är jag är chef över mig själv.
Jag får mycket tid över att spendera med min familj. Jag har möjligheten att jobba
med ett fantastiskt team som jag själv har valt, ha roligt under tiden jag jobbar och åka utomlands.
Det låter säkert för bra för att vara sant, det tyckte jag med till en början.

Men det är SANT!
Det går. Det bästa är att ALLA kan göra det!

Jag känner att jag inte riktigt vet hur jag ska kunna förmedla den här kicken
som det här jobbet ger mig, jag vill att ni ska kunna känna min känsla nu
när jag skriver om det.
Men det vet ju även jag att det är en omöjlighet, ni ska få träffa några från
management istället och höra det från dem.

Här har ni ett film klipp med lite information samt utlåtanden från management :)
http://sv.presentermovies.com/video/35508724

Låter det intressant?
De som vill är mer än välkommna på eventet vi ska hålla på fyrishov den 16juni mellan kl: 11-16.
Biljetter kan ni köpa via mig för 250kr eller i dörren för 300kr


Annars vid vidare frågor eller mer information,så är ni välkomna att kontakta mig på,
[email protected]

Gå in via min domän och bli medlem och prova våran community helt GRATIS!

www.deltidsarbete.com
Välkommen in i värmen!

Skor <3

Happy 86th birthday Marilyn!

Happy 86th birthday Marilyn!


Du vackra kvinna!

Sjusovare!

Hjälp Tack!

Bank ärende.

Zoeysmamma

Family - Where Life Begins & Love Never Ends!

RSS 2.0