Yankee Candle

Äntligen så började rean på Yankee Candle, mellan får ni köpa för bara 89 kr och de stora kostar bara 119kr!

Jag kunde inte låta bli, utan köpte 4st! Dom har även en massa rea och bra priser på allt möjligt inom inredning.
För er som vet vad members.com är kan jag säga att det här är exakt likadant, samma princip men endast med inredning och inrednings detaljer :)

Här nedan ser ni de jag köpte.

Pink sands är min nya favorit i yankee can...

dsc_1330-1 (MMS)

Pink sands är min nya favorit i yankee candle serien. Den luktar gudomligt!

Fina trollet i sin nya onepiece och nyklip...

mms_img-55437618 (MMS)

Fina trollet i sin nya onepiece och nyklippta luggen :)

Grillning it is!

mms_img701495702 (MMS)

Grillning it is!

Nu är jag äntligen på väg hem igen! Tagit ...

mms_img723904278 (MMS)

Nu är jag äntligen på väg hem igen! Tagit en ice chai samt shoppat med nannie, lunch med syster, Sophie och Öivind på panini. Jag har ju även gosat med Milo idag <3 blir en ny bebis snart! Nu när jag kommer hem så blir det till att prova Zoeys nya kläder. Hon fick en one piece och en odd molly inspirerad velour klänning, så fint! Grillning hos lina och Mathias står på schemat för kvällen. Tjing!

Är på väg in till Uppsala nu, helt solo. Z...

mms_img-18838199 (MMS)

Är på väg in till Uppsala nu, helt solo. Zoey är hemma med resten av familjen. Vi har ju fullt hus den här helgen igen med Jimmys bror Jocke och sen så är ju självklart tolie där också ;) Jag ska iaf in nu en sväng och ska träffa fina nannie för lite shopping. Måste verkligen ha en ny bh, ingen som vet nått ställe som säljer stora storlekar? 75-80E? Sen kommer nog syster och milo ner och fikar med mig :) ska även försöka möta upp Sophie och Öivind innan dom åker tillbaka till Norge inatt. Full rulle vare ja ;)

Reality..



Zoey chillar i solen på sibylla, nu är vår...

mms_img-74157171 (MMS)

Zoey chillar i solen på sibylla, nu är våren här!

Nu säger vi godnatt

Zoey sover fortfarande (hon somnade straxt efter 7 typ), vilket är helt otroligt eftersom hon har varit helt omöjlig i ett par veckor nu, så tummen upp!

Jimmy ska ut med Sam nu sen ska vi krypa ner i sängen och kika lite på ny inredning hem hit, sommar snart ju! Då vill man ha det ljust och fint :) Sen ska jag hålla tummarna för att jag/vi får sova någorlunda bra inatt.

Natti natt!



Vår väder!

Idag har jag och lillan varit ute på promenad och en mysig lunch dejt med resten av mammorna i det fina vårvädret. Egentligen skulle bara jag och Lina ta en promenix, men så blev det att alla kom med, så mysigt att gå allihopa. Det blev Melinda & Valentin, Lina & Amanda, Jessika & Matilda samt Linda med Hugo och så jag & Zoezow såklart.

Tack alla fina mammor för idag, ni är verkligen guldvärda! <3

Jag älskar när Jimmy är ledig. Då får jag ...

mms_img436063839 (MMS)

Jag älskar när Jimmy är ledig. Då får jag sovmorgon och imorse fick jag frukost på sängen <3

Svar på kommentar.

Just ja jag glömde svara på en kommentar :)

Jag fick frågan om vi planerar fler barn snart och hur många barn jag vill ha.

Svar: Ja vi planerar lite faktiskt, jag vill ha en rätt snart typ början av 2013, jag har alltid velat ha 2 år rätt exakt mellan mina första (svärmor dö inte nu :P)

Sedan räcker det på ett tag, jag vill nog ha 3st.. Som jag känner nu, men det vet vi inte hur vi känner om det senare, så vi har sagt att om vi nu vill ha en 3dje om typ 8-10 år så kanske det blir så. Vi är ju ändå relativt unga då :) Så 3st barn vill jag ha. Det blir ju ändå 4 då eftersom vi har V också.


Hoppas det var svar nog :)

Nej nu ska jag baka lite, lutar åt Cupcakes!

Tjing!

Kväll, ljuva kväll!

Nu är mannen i huset äntligen hemma och middagen intagen. Idag blev det grön ärtpurèsoppa med pepparrots grädde, räkor och brödkrutonger, mumma! Nu ska vi göra Zoey redo för sängen och sedan blir det en mysig filmkväll.

Imorgon ja då är Jimmy ledig, då ska vi till BVC på 1-års kontroll med Zoey.

Ha en mysig kväll!

Sjukstugan fortsätter. Take 2

Ja det är ett elände med detta virus :( Idag har Zoey bara liiite feber, dock så äter hon nästan ingenting. Hon har idag ätit nästan 1dl gröt till frukost och 2 skedar djungeldessert till lunch..
Dock så dricker hon väldigt bra idag, peppar, peppar ta i trä!

Sova? nej det gör hon helst inte alls, möjligtvis en snabb powernap på 15-30 min. Så jag behöver nog inte berätta hur slut hon är? Dock så har vi tid hos BVC imorgon för 1års kontroll så ska be dom kolla lite extra på henne.

Ha det bra!


Dumma virus, FÖRSVINN ifrån min dotter!!!!

Deklaration

Var precis inne på skatteverkets hemsida, det ser ut som man får tillbaka lite på skatten i år igen BOO-YAH!
Visserligen inte lika mycket som jag fick tillbaka förra året, men huvudsaken är att man slipper betala iaf :)

Hate..

"Människor hatar ofta varandra därför att de fruktar varandra. Fruktar varandra därför att de inte känner varandra. De känner inte varandra därför att de inte har några förbindelser med varandra. De har inga förbindelser med varandra därför att de lever åtskilda". -Martin Luther King

Mammas lilla guldlock <3

mms_img137925627 (MMS)

Mammas lilla guldlock <3

Vit Oleander

Det är en film som jag verkligen rekommenderar!

Filmen handlar om femtonåriga Astrid, dotter till konstnären Ingrid (Michelle Pfeiffer). När Ingrid åker fast för mord på sin fästman (som hon förgiftar med just den giftiga växten oleander) hamnar Alison på olika fosterhem. Astrid hamnar då hos Starr som tagit emot flera fosterbarn. Starrs make inleder ett förhållande med Astrid, och när detta går upp för Starr blir det ett bråk som slutar med att Starr skjuter Astrid i axeln och sedan flyr hemmet tillsammans med sin man.


Efter sjukhusvistelsen placeras Astrid på ett ungdomshem med andra ungdomar som inte kan bo hemma, där hon sedan blir påhoppad av en tjej i hennes egen ålder för att hon råkat snegla på hennes kille. Den kvällen skär hon av sig allt sitt hår och går in till rummet där tjejen sover, och hotar henne. Modern försöker styra sin dotter ifrån fängelset och lyckas. När en kille blir intresserad av Astrid stänger hon honom ute, och låter ingen komma henne nära, precis som hennes mamma sagt.


Till slut får Astrid plats hos en ny fosterfamilj hos den varmhjärtade Claire Richards (Renèe Zellweger) och hennes man. Men där varar inte lyckan speciellt länge, när Claires man lämnar henne begår hon självmord med hjälp av tabletter och alkohol. Astrid får då åka tillbaka till ungdomshemmet, men får snabbt en ny fosterfamilj. Den nya familjen är fattig och tvingar henne att sälja alla sina kläder som hon fått av Claire, i början går hon inte med på det men säljer det till slut. Ingrid som sitter i fängelse ber sin dotter om hjälp att ta sig ut, och ber henne ljuga inför rätten.



Det är en otroligt gripande film, Läs gärna boken också :)

Nytt!

Tänkte berätta lite vad jag har hittat för nya saker. Som sagt så har jag letat vagn, efter mycket om och men så blev det iCandy Peach i färgen Black Jack.

Har även letat mig blå efter en smidigare skötväska, våran vi har är helt suverän. Men den passar mest när dom är minisar och man måste ha massa ombyten med sig. Jag hade alltid med ca 3st ombyten till Zoey eftersom hon var ett riktigt kräkbarn. Men jag har fasen inte hittat det jag söker, fram tills i förrgår då hittade jag den!!! Så himla smidig.

Ett skötunderlägg, för 99kr, som hittat!!

Sedan när min kära man kom hem, så visade han mig vad jag ska få av honom (ja han skämmer bort mig, nästan för mkt) Och det visade sig vara en sån här..


En Sony Experia S, jo man tackar ja! Jag har nog världens bästa man minsann <3

Tidig morgon och sjukstuga

Exakt som rubriken lyder så vaknades det tidigt idag, närmare bestämt klockan 7... Kan ju säga att jag var inte så jätte haj på att knata upp då, men måste man så måste man :)

Zoey var verkligen AP dålig igår, feber som vägrade gå ner trots alvedon, den bara steg så vi fick lov att linda in henne i en fuktig sval handuk :( Men sen mot kvällen började den hålla sig i schack och seglade sakta med säkert neråt och stannade på 38.5.

Nu på morgonen har hon fortfarande feber, dock så är det inte så hög och hon är exakt som vanligt. Det värdelösa är också att nu är även jag dålig. Uscha så idag blir det en passiv dag för mig och min lilla donna! Eller ja jag måste ju ut med hunden, men han får nöja sig med små korta vändor idag, en dag gör ju ingenting.

Såna här dagar suger det verkligen att bo som vi gör, vi bor högst upp i vårat hus. 3 våningar upp UTAN hiss, barnvagnen har vi i källaren i vårat privata förråd. Så det är LITE jobbigt att släpa ner hund och barn ner för alla trappor. Men allt går om man vill, men vi kollar efter nytt boende hela tiden :)

Nej nu ska jag dricka lite tè och checka min mail. Sedan ska jag kika på min favorit film Vit Oleander.
Zoey sitter och kikar på i drömmarnas trädgård...IGEN! Jag lovar att jag kan nu vart enda litet ord från alla dom filmerna..

Ha en bra dag!

Wazabi alla glada människor! Jag vaknade ...

mms_img-79209438 (MMS)

Wazabi alla glada människor! Jag vaknade för en stund sedan, ska ta lite kaffe och piggna till. Annars är det en väldigt bra dag idag, skulle ha träffat min Nannie idag för lite sushi och chailatte, men vi var tvungna att boka om till nästa helg ist. Så nu har jag bestämt att jag & Tolie ska ner på staden, först äta lunch sen lite shopping på Scoop och avrundar dagen med en solning på Meddo.. Det ska bli så skönt att få lite färg. Allting blir liksom mer okej om man är brun ;) Ha en fantastisk dag!

Zoey var ute på promenad med sin nya homie <3

mms_img-11969297 (MMS)

Zoey var ute på promenad med sin nya homie <3

Underbar låt.

Godmorgon! Ja idag är det verkligen en såd...

Godmorgon! Ja idag är det verkligen en sådan! Mycket ha hänt de senaste dagarna Zoey har fått två st nya tänder. Sen i förrgår så föddes äntligen lille Milo Alexander, jag är en väldigt stolt moster och Zoey har fått sin första kusin! Han är så himla fin, bild på honom kommer senare. Just nu sitter jag med morgon kaffet på balkongen och kan inte låta bli att känna En så stor lycka. Jag är så tacksam över alla mina fina vänner, min underbara man och såklart min underbara dotter. Det är ni som gör livet värt att leva! Nej nu fastnar jag i tankarnas värld, måste lägga i 2ans växel nu och rappa på. Vi ska möta Lina och lilla Amanda nu och gå till öppnis. Ha det bäst!

Kollar igenom massa gamla bilder på Zoey, ...

_facebook_-24365 (MMS)

Kollar igenom massa gamla bilder på Zoey, jag bara älskar minen på den här bilden..Haha mammas älskade lilla groda!

Glad liten tjej inviger nya vårjackan och ...

mms_img-21470807 (MMS)

Glad liten tjej inviger nya vårjackan och mössan :)

Zoeys födelsedags cupcakes :)

mms_img183692787 (MMS)

Zoeys födelsedags cupcakes :)

Idag är hela familjen lagom trötta efter a...

mms_img131270275 (MMS)

Idag är hela familjen lagom trötta efter allt ståhej igår. Men det stoppade oss inte från att även börja den här dagen med städning och cupcake bak :) för idag är det barnkalas på schemat. Så nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar, sedan är det bara zoey kvar. Men hon tar sin powernap nu, vilket är lika bra att passa på med innan gästerna dyker upp vid 1 tiden! Ha det bäst!!

Nu har alla gäster åkt hem, det har varit ...

mms_img207784960 (MMS)

Nu har alla gäster åkt hem, det har varit fullt hus här hemma sedan kl 12. Så Zoey tvärdäckade så fort alla åkte. Dagen har varit jättebra och Zoey har fått massa fina saker, så tack alla ännu en gång. Slänger med en bild på Zoeys nya skor som hon fick av sin mormor :) såå söta!!

Lite Zoey fakta...

passar bra såhär dagen innan hon fyller 1år <3

Född: 10 mars 2011
Var: Akademiska BB Uppsala
Tid: 14:47
Födsel vikt: 3040 gram
Födsel längd: 51cm
Namn: Zoey
Andranamn: Emilia
Efternamn: Grannas
Ålder: 1år imorgon
Namnbetydelse: Zoey - Betyder Liv
Nyligen lärt sig: Säga sitt eget namn
Dagis: Nej, inte än på ett tag, ska vara hemma tills e.v januari 2013
Vikt nu: 9000g?
Längd nu: 72-73cm
Favorit mat: Lax med potatis och romsås
Favorit leksak: Sin aktivitets svamp, eller böcker
Favorit tv program: I Drömmarnas Trädgård
Sover i: Pyjamas eller bara i blöja
Favorit person förutom mamma: Pappa kanske?
Barnvagn: Emmaljunga Edge L.E Celebration White
Blöjor: Pampers nr 4
Hur många tänder: 4st
Storlek i kläder: 74 på bodysarna och 68-74 på byxor
Syskon:
Ja Vega 5år och en till kommer ;)


Snart 1 år sedan <3

Vid den här tiden för exakt 1år sedan så satt jag här i soffan gravid i v.38+1 och åt massa ananas, i hopp om att bebis ville kika ut..

Och inatt kl.3 för ett år sedan så startade mina värkar och Zoey började sin resa till världen :) (dock så var det en väldigt lång resa hon valde) =P

Sen kl 14:47 den 10 mars kom hon till oss, våran lilla pärla <3

Gud så fort tiden går!


I undersöknings rummet den 9/3



Monster värken!! som höll i sig 10min!



Vi inne på BB när jag precis fått min sovdos.

Amen to that!

Romeo återvänder ensam...

Och på barer klänger vraken fast
Vi sörjer en förlorad last
Och snön hjälper spillrorna i land
Svarta grenar skymmer huset vitt
Har inte varit här sen allt var ditt
En till-salu skylt som täcks av snö och sand..

Peter Kaiser REA!

Ni som har stl 37,5 på fötterna, passa på att fynda Peter Kaisers fantastiska damskor! Vi säljer ut höstens och vinterns provskor och stövlar till otroliga priser. Ta gärna med dig några vänner om du vill!


Är ni intresserade? Hojta till om närmare information!

  • den 18 mars 2012
  • 13:00 till 18:00






Godmorgon!

Idag var vi uppe med tuppen, eller ja Zoey var det iaf. Kl 7.15 så bestämde hon att det var dags att gå upp, sagt och gjort så släpade jag mig ur sängen, känner mig mer död än levande nu.

Ska nog gå in och lägga mig igen med Zoey nu när det är dags för hennes lilla powernap.

Jag har iaf suttit och kikat runt på hundfoder hela morgonen, Sam är ju foderallergiker har vi upptäckt, han fick Doggy från början. Men nu har vi börjat med färskfoder och då upphörde klådan och det eviga slickandet.. Så vi provade doggy igen, bara för att konstatera att det är det fodret han inte tål. PÅ EN GÅNG efter han ätit nästan sätter slickandet och kliandet igång :/ Och han som hade börjat bli så fin när pälsen börjat växa tillbaka. Nu är vi tillbaka på ruta 1 igen. Sårig hund med irriterad hud som han absolut inte kan låta bli att slicka på.

Slickandet och kliandet driver mig till vansinne!! Speciellt på nätterna när man hör han ligga och smaska på sig själv :S

Men nu har jag gjort lite efterforskningar och färskfodret är väl bra, dock har vi inte tillräckligt med plats för att köpa hem så mkt och så luktar det typ surströmming :S Men jag var in på aktivhund (ett forum jag är med i) och letade lite i forumet, och kom fram till att James Well Beloved hund foder ska vara bra!

Så jag klickade in mig på foderbilens hemsida och beställde en 15kg säck med det, och ska nu se om det blir bättre för Sam. Dyrt blev det, men om det hjälper så spelar priset absolut ingen roll! :D


Nu sitter jag på bussen in till Uppsala......

mms_img141563107 (MMS)

Nu sitter jag på bussen in till Uppsala... Helt SJÄLV! Det var inte igår det. Ska möta upp syster och mamma på en sushi lunch först. Ska även tjata på syster att trycka ur sig ungen, jag har fått ett extremt bebis sug. Och hon har ju BF idag! Så komsi komsi lille bebis :) Men men, efter lunchen ska jag på hus visning! Det är ett väldigt fint hus lite ut på landet, dock så är det väldigt stort, det ligger på 6 rum och kök! Så nu håller jag tummarna för att det ska vara lika fint som på bilderna. Jimmy och zoey skulle ha följt med, det var iaf tanken från början. Men vi hittade ingen som kunde passa Sam :/ så då var det ju smidigare om Zoey också stannade hemma och umgås med pappan. Så slipper jag hålla på att mixtra med vagnen upp och ner för dessa jävla (skyhöga) busstrappor! :)

Födelsedags kalas!

Nu har jag precis klätt på Zoey, vi ska ta en promenad med Sam innan vi knatar ner på stan. Vi skulle egentligen gått till öppna förskolan idag och mött upp mina fina mammor och barn, men vi ska ta en mamma/zoey dag på stan ist :) Vi behöver båda shoppa lite nytt i garderoben.

Sen ska vi möta upp mammorna (Jessika & Melinda) när vi är klara för att bege oss ut till Jessika för att fira charmtrollet Matilda som blev 1år den 1/3 <3

Hej hej! Nu är det på tiden att jag börjar...

Hej hej! Nu är det på tiden att jag börjar uppdatera känner jag. Anledningen till min "paus" är att det har varit mycket annat, vi har haft full rulle här hemma med besök och sedan så har jag inte mått bra alls. Igår var jag dock till läkaren....det var väldigt mycket att ta in. Så nu är jag 1700kr fattigare, och 6-7st mediciner rikare. Fick även svar på varför jag helt plötsligt bara svällt upp och bara går upp i vikt, jag har varit smalt byggd och haft en slank kropp men nu vad jag än gör, jag promenerar mycket och äter relativt bra så fungerar INGENTING! :S Svaret jag fick är att min kropp kan inte förbränna just nu, den är för slut helt enkelt! Lever & bukspottkörteln är slut.. Jaha liksom ?! Så nu är det mediciner och vila som gäller. Det där med vila får allt vänta, iaf tills efter helgen. Våran prinsessa blir ju 1år på lördag och då blir det kalas hela helgen. ÄLSKADE UNGE <3 Ha det bra!

Zoeysmamma

Family - Where Life Begins & Love Never Ends!

RSS 2.0