Blodomloppet

Känner mig lite duktig nu :) det här ska vi göra om nästa år också.
Efter vi hade kommit i mål, så fick vi en matkasse från ICA med massa massa gott i, bröd, lax, potatissallad, körsbärstomater, leverpastej, ramlösa, smör och massa massa gotti :) Så vi stannade kvar och picknickade lite på studenternas, shit vad med folk! Helt sannslöst hur många som knökade ihop sig där.

Kom hem för ett tag sedan, och nu har vi precis suttit och beställt visitkort jag och Jimmy, så skönt att ha den biten klar inför eventet!

Här har ni iaf lite bilder.

Jag och lillasyster pygmè <3


Mamma och syster <3


Hela gänget picknickar

Herreje så trött jag é ;) nej men nu måste...

Herreje så trött jag é ;) nej men nu måste jag lyckas tagga till. Ska in till Uppsala och springa blodomloppet ikväll, yes you heard me! Så på med träningskläderna och iväg. Men nu måste jag bara hitta ett sätt att slå bort latmasken som nyss iglade tag i ryggraden på mig :/ ska ta mig till duschen, skatteverket, banken, möta Tobbe och blodomloppet! Så ser iaf planerna ut. Wish Me Luck!

Det var otroligt lärorika möten. Nu ska ja...

Det var otroligt lärorika möten. Nu ska jag shoppa lite vinter/höst ytterkläder till zoey (ni med barn vet att man måste vara ute i tid annars tar de slut) sedan ska jag mysa ner mig i soffan, är ju sjätte sinnet på tv. Pojken i den filmen är ju så otroligt söt! :) Ha en fin kväll!

Hej hej, tänkte kasta in ett snabb inlägg,...

mms_img162985059 (MMS)

Hej hej, tänkte kasta in ett snabb inlägg, jag lever! Har dock haft fullt upp med polisanmälan och fixar massa med försäkringsbolag och ringer runt till alla företag jag har kort hos. Min plånbok blev ju stulen i lördags, ni vet ju själva att man har i princip hela sitt liv där i form av kort :/ det lär ju ta sin lilla tid att ordna allt igen... Nej nu ska jag lyssna på ett webinar möte, som ger oss lite tips hur vi kan få igång våran business ordentligt på bästa möjliga sätt ;) Sedan är det möte angående eventet vi ska ordna den 16juni i Uppsala. Hörs då! Tjing

Jag och bästaste Davve på båten, så roligt...

picsart_13380481 (MMS)

Jag och bästaste Davve på båten, så roligt att träffa alla igen <3

Luftrörskatarr & Hörntänder

Mys i soffan med Sam, det är rätt kul att ...

mms_img921879009 (MMS)

Mys i soffan med Sam, det är rätt kul att se hur liten han kan göra sig bara för att få plats i mitt knä. För han vet att ligga i själva soffan är ett big no,no <3

Detta var seriöst den godaste kylda kaffed...

mms_img204864774 (MMS)

Detta var seriöst den godaste kylda kaffedryck jag någonsin smakat! Tummen upp :)

Efter ett samtal med 1177 så bestämde..

Efter ett samtal med 1177 så bestämde vi oss för att åka till läkaren med lillan.. Hon äter inte,sover inte och har fortfarande feber. :/

Fransarna är fixade, och nu känner jag mig...

dsc_0263-1 (MMS)

Fransarna är fixade, och nu känner jag mig mycket fräschare. Här är en bild på hur de ser ut (ignorera gärna mina oplockade ögonbryn, har inte riktigt haft tid att fixa det) men ikväll ska jag ha en ta hand om mig själv kväll, peela hela kroppen och fixa håret och ögonbrynen :) ha det bäst!

Ögonfransfix.

Liten feber snorig sessa! Sådana här gånge...

mms_img-98816733 (MMS)

Liten feber snorig sessa! Sådana här gånger så känner man sig så maktlös som mamma. Bli frisk nu skrutt <3

Jag fullkomligt hatar att vara sjuk. Det ä...

picsart_13377696 (MMS)

Jag fullkomligt hatar att vara sjuk. Det är lite tur i oturen att Zoey också är dålig, för att vara sjuk själv och ha ett friskt barn som lever rövare är mindre kul kan jag säga! Men vi ligger och sover nästan hela dagarna och sover vi inte, så myser vi i soffan framför barnkanalen :) missar ett affärsmöte ikväll gör jag med. Men jag har iaf bestämt att jag SKA bli frisk tills på lördag! Då ska jag åka båt med hela gamla kompisgänget. Idag ska vi iaf pallra oss ut, dock bara till affären men jag känner att i detta underbara väder så kan vi inte bara uggla inne. Ha en bra dag allesammans!

Febern vill inte ge med sig alls :( så det...

dsc_0236-1 (MMS)

Febern vill inte ge med sig alls :( så det fick bli Alvedon igen, ska även ta och krypa ner i ett svalt bad alldeles straxt jag och min lilla puppa. Som tur är så är hon glad iaf! Jag förstår inte hur man kan vara så glad när man är så sjuk :/ Älskade unge <3

Mammas lilla ynki :/

mms_img432041536 (MMS)

Mammas lilla ynki :/

Då kör vi sjukstuga här hemma ännu en gång...

Då kör vi sjukstuga här hemma ännu en gång då. Jag och lillan som vanligt, jag har feber och är allmänt förkyld, lillan har bara feber än, peppar peppar! Det var tur att det kom nu iaf för nu hinner jag nog krya på mig tills på lördag, då väntar en otrolig Eckerö tripp med hela gamla gänget, its going to be awesome! Nej nu ska jag hinka i mig mitt te. Take Care!!

Liten febrig sessa vaknade nyss :/ tempen ...

mms_img149160639 (MMS)

Liten febrig sessa vaknade nyss :/ tempen står på nästan 40 grader. Så har hon fått Alvedon och jag ska försöka söva om henne, dock så smiter hon gärna och knappar på datorn istället. Natti natt!

Vilket otroligt väder vi har fått! Vi var ...

Vilket otroligt väder vi har fått! Vi var ute hela dagen igår och hela dagen idag. Först var vi ute med öppna förskolan i en park som heter öriket, sedan knallade vi ner på stan med Jessika och Matilda. Shoppade massa sommarkläder till kidsen, jag fick med mig ett par nya solglajjjer :) nu sover barnet och Jimmy har precis grillat klart, så jag ska börja avrunda här och avnjuta gott kött med en god kall cider. Ha det bäst!

Då är vi på g till Uppsala då jag och lill...

Då är vi på g till Uppsala då jag och lillan. Känns ju extra kul när man t.om måste ringa till UL innan för att kolla vad det är för bussar. Nu skulle bussen som gick 15.10 vara just en låg/normal buss så bra tänkte jag då tar vi den.... Bussen kommer och det är en extra hög! BLIR SÅ LESS! Minus poäng till ul personalen som inte verkar ha ngn koll alls, som tur var fick jag hjälp på, men det tillhör ovanligheten. Well well har sökt lägenhet i Uppsala nu iaf och fått erbjudande så vi får se vad som händer helt enkelt ;) ha en superfin dag!

Jag vill också smaka pizza..... Snäääälla ...

mms_img917721160 (MMS)

Jag vill också smaka pizza..... Snäääälla matte, schyrra rå?!?

Idag är man lite trött i ögonen om vi säge...

mms_img554220813 (MMS)

Idag är man lite trött i ögonen om vi säger så! Men jag har tur för även Zoey är tvärslut efter gårdagen. Vi har precis vaknat till efter en liten nap sedan kl 12! Så nu ska jag upp och börja ta tag i hemmet. Och börja förbereda maten så den är färdig när Jimmy behagar komma hem från garaget ;) kram

Jag har haft en jättemysig dag tillsammans...

mms_img-12081692 (MMS)

Jag har haft en jättemysig dag tillsammans med familj och vänner. Blev mycket go'fika och fina presenter. Jag fick blommor, berlocker, pengar, Thomas Sabo kedja och en fin tröja av Zoey :) sedan fick jag ju en tidig present av Jimmy precis innan valborg? Mina Lita Spike så jag är mer än nöjd! Ska även på middag med hela kompis gänget hos Lina och Mathias, ska bli tokmys! Nu så sitter jag och Jimmy med Åsa och dricker lite vin och snackar massa goja. Hoppas att ni haft en jättefin dag och kväll allesammans! Kram

It´s My Birthdaaaay :)

Blev väckt med frukost på sängen av Jimmy & Zoey, en stor skål med jordgubbar, en rosa cupcake samt äppeljuice och ett glas kaffe <3 Bästa uppvaknandet ever! Nej nu ska jag pilla ihop bakmaskinen och sätta fart med cupcakes och stora saftiga vaniljbullar!

Its my birthdaaaaaay!




Hell Yeah!

Holding you, i hold everything <3

mms_img-20038046 (MMS)

Holding you, i hold everything <3

Jag ångrar mig...Bittert!

Jag såg ett klipp för 2-3 dagar sedan. Ända sen dess så har det klippet, speciellt vissa bilder och ljud etsat sig fast i mitt inre. Jag har velat blogga om det ända sedan jag såg det, men vet helt enkelt inte hur jag ska formulera mig. Det är så jävla hemskt.

Okej mamman är körd i huvudet och förtjänar ingenting annat än en kula i nacken. Och hur tänker den som filmar. HUR kan bara stå och se på när något sånt här händer ett litet barn? Hade jag sett något sånt här så hade jag sprungit fram och burit upp barnet i min famn och tröstat, sagt att allt kommer bli bra, du är säker och trygg nu!

JÄVLA IDIOT! Den här människan önskar jag verkligen allt ont i världen, mitt hjärta går verkligen sönder då man ser hur barnet sträcker sig mot sin mamma för att få tröst, och hon bara fortsätter att slå barnet med olika tillhyggen :(

Mitt mammahjärta orkade bara med att se ett par sekunder, ca 30sek för att vara exakt. Sedan trodde jag att jag seriöst skulle dö av sorg, jag blev så arg, ledsen, mållös. Stackars barn!!

Känsliga tittare varnas, tänk verkligen igenom beslutet att se filmen noga. Ni som är osäkra men vill se ändå, stäng av ljudet!


Här kommer länken, ett tips är att INTE ha ljudet på.

https://www.facebook.com/video/video.php?v=427067070646246

Ute och knallar i solen på stationen :)

mms_img-65268324 (MMS)

Ute och knallar i solen på stationen :)

Jag vaknade för ca 20min sedan, relativt p...

Jag vaknade för ca 20min sedan, relativt pigg. Nu upptäckte jag vad klockan var...... Så nu ska jag dra täcket över huvudet och somna om, jag går bannemej inte upp innan kl 8 en söndag! Natti natt!

Baknings Tips, Tack!

Jag måste verkligen börja planera inför onsdag då jag fyller år. Och jag är helt blank i huvudet, kommer inte på något roligt alls att baka. Ska göra mina bullar som vanligt plus mini polka maränger. Vill ju gärna ha en tårta så tips på tårta eller mumsiga cupcakes välkomnas varmt!

Tack på förhand!

Me And Baby D

Imorgon ska jag träffa min fina Dessi, ska hem till henne in tha hood och umgås hela dagen wiiie :D
Tror att Zoey även följer med denna gång, annars ska hon ha en mysdag med sin pappa.

Archii <3 Mim
(fjortisvarning, jag vet. Men dessa bilder har även ett par år på nacken)



Här hemma åks det gåvagn för fulla muggar!

dsc_0155-1 (MMS)

Här hemma åks det gåvagn för fulla muggar!

Tummen upp!

Jimmy och Vega var nere och handlade nyss, så hade han köpt med sig lite godis till mig. Ja jag kan ha varit skeptisk till den nya ploppen till en början men den var HELT underbart god, tummen upp till nya Plopp "kärlek".

"Toffeen i Plopp "kärlek" har fått en smak av geléhallon och hallonbitar i vit tryffel"
nomnom nomnom =)


Har ni inte testat den? Så gör det!



Nej nu ska jag fortsätta skratta så tårarna rinner till Why did you buy me that :D
Sedan ska jag göra lunch, det blir tonfisksallad idag med min hemmagjorda rhode island sås. Mums!

Alltså hahahhaa!

Ni måste verkligen checka in den här sidan http://whydidyoubuymethat.com/ kan garantera er att ni kommer få ett gott skratt! xD

Jag kollade precis in den och jag skrattade åt vissa berättelser och bilder så jag grät!
HUR kan folk komma på tanken att ge bort vissa saker? Det är alltifrån tandborstar till använda knappnålar som folk har fått i födelsedags eller bröllopspresent, Shyrre (Y)

Så glöm inte att kolla in whydidyoubuymethat.com!!!

Shine like a star!

....

Startar dagen med lite kloka ord.

I antikens Grekland hade Sokrates rykte om sig att hålla kunskapen högt. En dag kom en bekant för att träffa den store filosofen och sa: "Vet du vad jag har hört om din vän?"

"Vänta lite," svarade Sokrates. "Innan du pratar med mig om min vän, kan det vara bra att ta en stund och filtrera vad du ska säga. Det är därför jag kallar det tredubbla filtertestet. Det första filtret är Sanningen. Är du helt säker på att vad du håller på att berätta om min vän är sant? "

"Ja.... nej", sade mannen, " jag har faktiskt bara hört talas om det och ..."

"Okej," sade Sokrates. "Så du vet inte riktigt om det är sant eller inte. Nu ska vi prova andra filtret, filtret av godhet. Är det som du håller på att berätta om min vän något gott?"

"Uhmm, nej, tvärtom ..."

"Så," Sokrates fortsatte, "du vill berätta något hemskt om min vän, men du är inte säker på att det är sant. Du kan dock fortfarande klara provet eftersom det finns ett filter till, filtret användbarhet. Kommer det du vill berätta för mig om min vän att vara till nytta för mig? "

"Nej, egentligen inte."

"Tja", avslutade Sokrates, "om det du vill berätta är varken sant eller bra, eller ens användbart, varför berätta det för mig överhuvudtaget?"

Nu har vi haft skumpa provning och nu är d...

mms_img171896897 (MMS)

Nu har vi haft skumpa provning och nu är det dags för mat.... Jag är skeptisk, MYCKET skeptisk!

Ja nu har en buss hämtat upp hela gänget p...

Ja nu har en buss hämtat upp hela gänget på jobbet. Chefen är fortfarande hemlighetsfull de luxe. En sak kan jag säga, Stockholms trafiken denna tid är inte att leka med! Man kan inte låta bli att vara lite nyfiken, hur som haver så blir nog kvällen toppen!

Tjohej bloggen och alla fina läsare! Nu si...

mms_img-12759641 (MMS)

Tjohej bloggen och alla fina läsare! Nu sitter jag på bussen in till Uppsala, Zoey sover sött i vagnen. Hör och häpna idag var det en LÅG buss, så det tackar vi för. Annars är det ju alltid extra höga och orka krångla på sig på en sån! Jag och Zoey ska iaf möta upp min mamma och umgås med henne en sväng, sedan ska jag lämna Zoey med henne för jag ska nämligen ut med Ica gänget från jobbet ikväll :) ska bli himla mys faktiskt. Vi ska ut och äta och sedan har jag ingen aning, min chef är bra på att överasska. mamma ska bara ha Zoey tills Jimmy slutar men det är bara bra för henne att få lite mys tid med mormor sin :) Hoppas att ni alla får en mysig dag och kväll! Kram

Detta är helt befängt!!

Det här var nog fan i mig bland det sjukaste jag läst angående sjukvården vi har här i Sverige. Hur är det möjligt att göra en bedömning att detta är okej? Ja jag förstår inte alls jag. HUR?!

- På Skånes universitetssjukhus fick en 15-årig praoelev skära i en patient under ett kejsarsnitt. Eleven var med under flera operationer och och fick hjälpa till minst en gång, skriver Sydsvenskan.



Läs gärna hela artikeln och lyssna även på radioklippet från P3 HÄR


Hej..

Hej!
Får jag presentera dig en vän som heter Avundsjuk.
Du träffar honom, när allting går bra i ditt liv eller när dom tror sig veta något om ditt liv..
Hans bror, Skenhelig, är trevlig mot dig när ni träffas men snackar skit om dig bakom din rygg.
Deras syster, Patetisk, behöver delar av ditt liv för att kunna leva själv.
... Varför?
För att du representerar allt, dom inte är.
Då kan du kalla på mig, och vem är jag?
Jag är Leende och jag ska förstöra deras dag! :)

Lekparksmys!

Till slut så var jag tvungen att väcka Zoey. I hela FYRA timmar sov hon! Kunde inte låta henne sova vidare, för då lär hon inte somna som hon ska ikväll.

När hon hade vaknat till så fick hon lite mat i magen och kläder på sig, vi körde på hennes adidas set idag och hennes rosa sneakers :) När jag står i kassan så ringer Jessika och undrade om vi skulle sällskapa till Öriket (en fin lekpark nästan inne i centrum här) och det ville vi ju såklart. Så vi knallade dit med kidsen och lekte och fikade.

Efter all lek så tog vi en tur ner till "stan" och kikade på marknaden, hittade inte så mkt men en ny näspärla fick jag med mig iaf, det behövdes då jag tappat min andra, den hade hängt med mig i alla år =(

Nu ska vi mysa en sväng innan jag ska sätta fart med maten, såg att det var ngn som ville ha receptet så jag kastar ut det senare :)

Ha det bäst!

Min lilla sjusovare <3

Zoey sover sött, och det har hon gjort ända sedan kl TIO! Det är väldigt ovanligt nuförtiden. Hon sover annars ca en timme. Men men, jag passar på att plocka lite här hemma, ska slå igång en till tvättmaskin och sedan vika massa tvätt som jag inte hann med igår.

Just ja, berättade jag att jag hämtade ut mina Yankee Candle som jag hade beställt?

Tropical fruit har jag placerat i sovrummet och Evening Air står i vardagsrummet. Resten står lite varstans i väntan på att bli använda ;)
Jag var lite skeptisk från början, då jag mest gillar "fräscha" dofter, och har svårt för sötsliskiga dofter, hua! Men de dofter jag ville ha fanns inte, ville ha Pink Sands, Fresh Linen m.m men jag blev positivt överasskad, dessa luktar hur bra som helst, och blir absolut inte för mycket.
Tummen upp!

Nej nu ska jag fixa lite innan lillan behagar att vakna. Sedan ska vi ner och handla, ska göra en kreolsk fläskfilè gryta ikväll med ris.

Ha det bäst!

Värsta ha begäret.

Jag och Jimmy har letat ett tag nu efter ett par snygga klockor, och nu har vi hittat dem!
Mutewatch <3

Mutewatch ser ut som ett vanligt armband men på armbandet sitter en gömd pekskärm som aktiveras när man rör den. Via pekkontroller kan man växla mellan tid-, timer- och alarm-funktionerna.
Till skillnad från de flesta andra klockor så har Mutewatch ett tyst alarm som gör att klockan vibrerar när alarmet går igång.



Visst är dem coola?

Hej hej! Nej jag har inte glömt bort att j...

Hej hej! Nej jag har inte glömt bort att jag har en blogg ;) Det har varit fullt upp med team möten och affärspresentationer. Igår hade vi taco kväll med teamet i vanlig ordning (det har vi varje torsdag) det kom nya potentiella medlemmar, lite snack om eventet vi ska ha här i Uppsala. Avundas även de som åker till Budapest nu till helgen. Jag tror att det kommer bli det grymmaste eventet hittills! Nu är jag på väg in till Uppsala, ska hämta Zoey och ha uppföljning med två personer från igår. Avslutar detta inlägg med mitt nya motto : The Sky Is The Limit!

Just ja, ni får ju inte glömma bort att ki...

Just ja, ni får ju inte glömma bort att kika på humorgalan - för varenda unge ikväll! Kl 20:00 på TV4 ;) jag kommer iaf sitta bänkad framför tvn då.

Underbar kväll och en underbar början på maj

Gårdagen var helt awesome! Underbara folk, god mat och god dricka, kunde inte bli bättre!
Dock så var det lite fylle groll, men det löstes snabbt och allt återgick det det normala.
Invigde mina Lita Spike skor igår, gud så sköna pjucks! Nemas problemas att knalla runt i.
Morgonen började sådär, avskyr när folk ringer och väcker mig! Är det viktiga personer som vill viktiga saker okej fine, men så var icke fallet idag.. åh bilen går bra? typ.

Nej nu har jag precis varit ute i det strålande vädret med Sam, och jag ska ner till ica snart och handla en dricka jag kan ha med mig på bussen. Ska in till Uppsala en sväng, tänkte fixa en sak innan jag hämtar upp Zoey ;)

Nej nu ska jag sätta fart.
Ha en underbar dag, för det tänkte jag ha!

Så sant som det är sagt!

Zoeysmamma

Family - Where Life Begins & Love Never Ends!

RSS 2.0