Party med de bästa! Puppan är hos sin farm...

mms_img-81668689 (MMS)

Party med de bästa! Puppan är hos sin farmor & farfar så henne går det ingen nöd på :) så vi har kört en grillning med bästaste vännerna och sedan utgång, nu kör vi! Trevlig valborg på er!!

Nu ligger jag äntligen i sängen och skall ...

Nu ligger jag äntligen i sängen och skall straxt stänga igen mina blå. Klockan ringer vid 06-.- Idag har det varit en hård dag, men ändå så är det skönt att jobba och verkligen känna att man gör någonting. Sedan hade vi en presentation här hemma för Belinda, så förhoppningsvis hakar hon också på! det ser även ut som att jag och förhoppningsvis Jimmy också drar på eventet i Budapest om två veckor. Sedan har vi ju ett event i Uppsala den 16juni det kommer bli grymt!! Allting börjar falla på plats nu. Och tänk på att om du vill förändra någonting i ditt liv, men inte vågar ta steget, så är det bara du själv som hindrar dig från att lyckas, allting handlar om prioriteringar. Vill man så kan man!!!

Jaha då är man på väg till jobbet, kan tän...

Jaha då är man på väg till jobbet, kan tänka mig att det är sjukt mycket att göra där inför valborg. Trodde att jag skulle avlida av trötthet imorse när alarmet ringde kl 6 -.- men nu kör vi! Vädret är fint, hoppas även att det blir en lyckad presentation/möte hos mig ikväll. Själv är jag as pepp på den här nya affärs idén. Nej nu ska jag begrava mig i musikens värld! Tjing!

Tidiga födelsedags presenten från Jimmy <3

mms_img248682311 (MMS)

Tidiga födelsedags presenten från Jimmy <3

Finisarna <3

1335475285916 (MMS)

Finisarna <3

ilandsproblem!? Yes jag har ett sådant, mi...

ilandsproblem!? Yes jag har ett sådant, mina naglar, herregud hur dom ser ut! Hade ofta fräscha manikyrerade naglar innan Zoey föddes. Måste verkligen ta tag i det här nu, någon som känner sig manad eller vet någon som är grym på naglar? HÖR AV ER! Tack på förhand, nu ska jag bänka mig framför revenge i väntan på att Jimmy ska komma hem och sedan färga håret, tjing tjing!

Du är det bästa som finns, inga ord kan en...

1 (MMS)

Du är det bästa som finns, inga ord kan ens förklara hur mycket du betyder för mig. Min kärlek till dig kommer aldrig svalna, den växer sig bara starkare för varje dag! Du är perfekt mitt hjärta!

Mina fötter blöder typ!

Morgonen började med en promenad tillsammans med Jessika och hennes lilla Matilda. Vi hade tänkt gå till öppna förskolan så kidsen skulle få leka av sig lite, men det var stängt :/ Då tänkte vi att jaha? då får vi väl ta en långpromenad bort till Flisans öppna förskola då. Sagt och gjort, vi kommer dit, även det är stängt! Suck!
Då knallade vi in till "centrum" igen och satte oss på Wickmans och fikade lite. Latte Macciato och varm hallonpaj, det var grejer det, en fin start på dagen :P Jag hämtade även ut 2 paket, ett från H&M och ett par skor som jag ska ha på valborg :D Fick dom av Jimmy i en tidig födelsedags present <3

Vi traskade hem till Lina & Amanda en sväng efteråt och fikade lite mer, och kidsen åt lunch. Sedan skulle Jessika åka och jobba så jag och lina traskade hem hit, hämtade Sam och var ute en sväng med honom, sedan lämnade vi upp honom igen och drog till donken i regnet och käkade lite. Blev även lite inhandling på Ö&B samt på Leklust.

Zoey var super trött när vi skulle gå hem så hon skrek som en blådåre hela vägen hem. Inget hjälpte!
Jag fick då en snilleblixt och tänkte att man kanske skulle hyra ut henne som preventivmedel? Tänkte till ett gäng 13-14åringar som tycker bebisar och småbarn är sååååå söta :P hehe

Men nu är vi äntligen hemma, mina fötter är typ döda! Ska snart börja fixa mat så den är klar då min kära man kommer hem, fast först så ska jag och min lilla donna ta ett litet bad :D

Ha det bäst!

Vad bra att telefonen håller koll på vädre...

screenshot_2012- (MMS)

Vad bra att telefonen håller koll på vädret åt en. Dock så tycker jag personligen att solen skiner och ser inte en tillstymmelse till regn.... Men det är väl bara jag det ;)

Milo <3

Jag har lätt världens sötaste systerson!
Moster älskar dig <3

De nya sedlarna

Vi ska ju få nya sedlar 2015, de som pryder sedlarna är:

Astrid Lindgren - 20sedeln
Evert Taube - 50 sedeln
Greta Garbo - 100 sedeln
Ingmar Bergman - 200 sedeln
Birgit Nilsson - 500 sedeln
Dag Hammarskjöld - 1000 sedeln

(klickbara bilder)





Vad tycker ni om utseendet på de nya sedlarna?

Personligen så tycker jag att det ser lite ut som leksakspengar :S
Känns helt främmande med nya ansikten på alla sedlar :/ Sedan så känns det skumt att helt plötsligt ha en 200 sedel :S haha men man vänjer sig nog :P

Bilderna och artikeln kommer från aftonbladet, vill ni läsa mer om detta har ni länken HÄR

Natti Natt!

Nej nu ska jag gå och lägga mig, måste verkligen försöka vända rätt på dygnet, men det får jag göra imorgon. För idag tok failade det.. Jag ska ju börja jobba igen i helgen, dock bara varannan helg fram tills i augusti. Men ändå -.-
Sen på fredag kväll (som det ser ut nu) så ska jag hålla i en affärspresentation/möte som vi ska ha här hemma hos mig (inte med mitt jobb på Ica) hoppas verkligen att alla ska bli nöjda med det! Jag är iaf supernöjd!! Det kommer bli så j*kla grymt!!!

Imorgon är det en stor dag, jag ska ringa ett samtal, ett samtal jag har längtat och sett fram emot att få ringa huur läänge som helst! Usch är nästan lite nervös, vad det handlar om? Ja det får ni veta sedan ;)

Nej just ja, sängen var det ja!

Natti Natt!

Trust..

Första hjälpen kurs och shopping

Ja som rubriken lyder så avslutade jag min första hjälpen/ första hjälpen för barn kurs idag :) Känns himla bra, och BEHÖVLIGT! Är verkligen livrädd för att Zoey t.ex sätter i halsen eller liknande :/

Nu så sitter jag och kikar lite på sommarkläder, hittar så himla mycket fint jag vill ha!
Men som sagt, man kan ju inte köpa allt. Ska välja ut några favoriter ;)

Sen så börjar det ju bli dags för Elins årliga nojja över bristen på bikini :/ Så om någon kan rekommendera en sida/affär som har SNYGGA bikinis för oss med större byst så vore det guldvärt! Är less på det här återkommande problemet, var eviga år :P

Shorts:


Och så mina favorit shorts, är dom inte söta?


Klänningar:


Och så till sist 2st tröjor :D

Bekväm personal?

hmm beslutsångest AB!

Nu fick jag beslutsångest! Letar lite efter söta förvaringskorgar/lådor till Zoeys rum. Kraven jag har är att dem ska vara någorlunda söta, de ska vara i färgen vitt eller rosa!

Fastnade lite för de här korgarna.. Men jag vet inte.. är liksom lite rädd för att jag köper de här, och sedan hittar jag några andra jag hellre vill ha, vilket brukar hända :P

Har ni några tips på  någon sida som har bra förvaring till barnrum?

Strykning -.-

Nu är det nog dags att ta itu med kanske världens tråkigaste syssla, jag prata om att stryka -.- men tyvärr så måste det göras, så det är bara bita i det sura äpplet och sätta igång. Måste även stryka finbyxorna jag tänkte ha på mig på ett möte ikväll. Håller tummarna för mötet är minst lika lovande som det låter, CASH IS KING!

Hahaha!

Just nu så sitter en nyvaken liten donna o...

mms_img202104783 (MMS)

Just nu så sitter en nyvaken liten donna och mumsar brunch, blev leverpastejsmacka och en yoghurt :) jag ska börja röja lite här hemma, kasta in en tvättmaskin, dammsuga och små fixa lite :) hörs sen!

Movie time!

Jimmys kusin Phille och hans tjej Sarah är här, dom kom hit på middag, tacos blev det, väldigt smidig mat om man är flera stycken :) Dom ska även sova kvar här så nu när Zoey precis lagt sig för att sova så ska vi slå på filmen "I Spit On Your Grave" en väldigt bra och se värd film, bortsett från att jag blir så jävla arg när jag kollar på den! Nej nu ska jag börja plocka fram snacksen och ge grabbarna en varsin öl. Hej Svejs!

Då har man skaffat instagram då. Mammatill...

mms_img882529787 (MMS)

Då har man skaffat instagram då. Mammatillzoey heter jag där!

En bra start på dagen!

Klockan 08.00 slog jag upp mina blå, fick vakna på bästa möjliga sätt också, nämligen att min lilla puppa satt och pussade på mig, sedan när jag slog upp ögonen utbrister hon helt överlyckligt 'MIN MAMMA' och ger mig världens bamsekram! Åh vad jag älskar dig min lilla vackra <3

Älskar när man får ett bra uppvaknande på morgonen, hela dagen blir såå mycket bättre då.
Nu sitter vi och kikar lite på barnkanalen, ska snart ta mina meduciner och invänta att lillan ska ta sin förmiddags lur, och jag ska hinka i mig mitt morgonkaffe. Då ska jag passa på att storstäda, en tvättmaskin är redan igång, sängkläderna är urbäddade. Nu kör vi!




Min Vackra Syster.

Eftersom att jag vet att min syster i brist på annat att göra för nuvarande spränger statistiken på min blogg (jag vet att man har tråkigt när man har en pytte,pytte) så då tänkte jag skriva ett litet inlägg som jag tycker min syster ska läsa :)

Min syster är en helt underbar person, det finns nog ingenting jag inte skulle göra för henne! Som storasyster så har man alltid den där beskyddar instinkten inprintad för sin lillasyster.

Och nu helt plötsligt är min lilla,lillasyster stor? Hur gick det till? Minns det som igår när vi brukade gå och handla på Årstahallen som små, när vi precis flyttat till Årsta -98. Och ibland så smög hon upp sin lilla hand i min när vi gick <3 Det jag vill säga är att även om jag har varit förjävlig emot dig när vi var yngre (och tro mig, även du kunde vara som en böld i röven på ett tour de france) och jag har haft lust många gånger genom åren att åka till Gottsunda och byta dig mot 3 kassar curry, så ska du veta att du är otroligt viktig i mina ögon. Du är en stark person, och det finns ingenting som du inte skulle klara av! Du har världens vackraste son, och du är en jättebra mamma, tvivla aldrig på det.

Jag älskar dig! <3
Och jag kommer alltid att finnas här!


Im in love!

Jag och mamma har suttit och snackat lite i telefonen. Hon kikar runt lite efter ett nytt hus, så hittade hon det här! Hon tänkte direkt på mig, och ja min mamma känner mig, det var kärlek DIREKT!
Åh vill haaa <3

LÄNK till huset.

Och det här huset fastnade mamma för, tycker det är bra för jag vill ha min mamma nära mig :/
Dock så tvivlar jag på att dem skulle köpa hus här ute i buschen ;P hehe men hoppas kan man ju alltid göra ;)

Länk till mammas nya kärlek

'Sharing is caring'

(\_/)
( '_')
(> )>o I was going to give you this cookie
U U
...
...(\_/)
...('_' )
o<( <) But then I was like...
....U U

.(\__/)
.(O.O)
.(>o<) IT'S MY COOKIE!!!
..U U

(\_/)
( '_')
(> )>o Then i said sharing is caring....
U U

...(\_/)
...('_' )
o<( <) But then I was like... 'Sharing is caring....' But...
...U U

.(\__/)
.(O.O)
.(>o<) I LIKE COOKIES!!!
..U U

(\_/)
(^_^)
(> <) So then I ate it.

Ge Mig!

Blev verkligen kär i den här blusen. Vill ha en i både vitt och svart :D




Sen så en liten clutch också :)

Shoooooes!






Och dom här.. Dom är så fulsnygga tycker jag :D

Tro, Hopp & Kärlek

Nya tavlor inhandlade, ska nog hänga dessa inne i vårat sovrum ovanför våran sänggavel :)

Tavlorna står för..

Tro..


Hopp..

Och Kärlek <3

Gamla bilder.

Hittade massa gamla bilder på en av mina externa hårddiskar, HAHA!

Jag & Bella på 18års partaj, 05 tror jag det var.


Jag & Davve 08 t4ror jag året var om jag inte missminner mig


Alltså, den här bilden... den är så sinnessjukt ful! Ser ut som ett jäkla spöke, nej det där var ingen vikt som passade mig... året 08 där med




Fick besked i morse om att i augusti så ko...

mms_img-56628406 (MMS)

Fick besked i morse om att i augusti så kommer minsann den här lilla donnan att börja på dagis! :-D herregud vad stor hon börjar bli, mammas fina tjej!

Home Sweet Home

Nu har vi kommit hem. Herre je så skönt det är! Nu ska vi snart krypa ner i sängen, Zoey har tvärdäckat för läänge sedan, vilket är förståeligt, då hon bara sovit ca 20 min idag mitt på dagen :S

Imorgon ska jag minsann vakna upp och vara pigg som en lärka!
Vi ska ha en playdate imorgon med en tjej som heter Suzanne och hennes dotter Julia :)
Det ska bli spännande, hon är i min ålder och på barnen skiljer det fem dagar bara, tror det blir toppen bra jag :D

Nej nu ska jag sussa, natti natti!

Avslutar med lite bilder från idag (ursäkta kass kvalutta på bilderna) :)

Zoey gillade Milo's lilla bilbarnstol....kanske liiite liten dårå :P




....Och Milo's vagn :P


Zoey & Sam


Syster var tvungen att fota zoey i hennes fina jacka innan vi gick,
Hejdå moster!

Imorse klev vi upp kl fem och åkte in till...

mms_img301078757 (MMS)

Imorse klev vi upp kl fem och åkte in till Uppsala med Jimmy vid sex tiden. Sedan blev det en uppfriskande morgonpromenad för mig, sam och zoey upp till nyby där vi nu morgonmyser med syster och lille milo <3

Idag så var sett utedag på öppna förskolan...

mms_img442049343 (MMS)

Idag så var sett utedag på öppna förskolan. Det uppskattades kan jag tala om, hon tjöt av glädje! Mammas vackra!

Barnrummet tar form!

Äntligen är vi i full gång, jag ska minsann fixa ett rum till Zoey nu :)
Det här har jag valt hitills, rummet kommer att gå i en vit och ljusrosa ton.

Fondväggen kommer att se ut såhär, resten av väggarna ska vara vita (rosorna är rätt stora)


Sen på den vita väggen längs hennes säng så kommer vi ha den här väggtexten
(dock i en rosa ton som matchar fondväggen, känns för skarpt med svart)


Rummet börjar nog ta form i helgen!

Jippie!


Vad tycker ni?

Här är då de soffbord/sidobord jag funderar på!
Help Me Please!

ISALA
Sidobord, Grå



eller.....

HEMNES
Soffbord, vit


LIATORP
Soffbord, vit, glas


Här har ni borden jag funderar på, våra väggar är ju vita i vardagsrummet, just nu har jag en svart rund matta. Men ska köpa en ny in dit (svart matta + grå perser/skogskatt = DÅLIG, VÄLDIGT DÅLIG KOMBO -.-) Men Liatorp är jag mest inne på. Men ska checka runt på lite fler ställen innan jag bestämmer mig, Vad tycker ni? :)

Nytt!

Detta skall jag klicka hem ifrån LOB design hos Members Home.
Älskar turkost, det känns så somrigt och fräscht! :)

En fin vas



Jumbokopp är ett måste!

Glas + matchande kanna




Och ett fint ljusfat med ljusstakar (man kan aldrig ha för många ljus) ;)




Ska även lägga upp de soffborden jag är intresserad av, så får ni hjälpa mig lite... För som sagt jag är beslutsångesten PERSONIFIERAD! vilket är högst irriterande ibland :P

Hej hej! Ber så hemskt mycket om ursäkt fö...

Hej hej! Ber så hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering. Men som ni kanske kan förstå har inte bloggen varit min prioritet just nu, utan jag har prioriterat min familj och att vila själv. Nu mår jag bättre iaf, väntar på provsvaren som jag hoppas kommer i början på nästa vecka. Jag sitter iaf på bussen just nu, ska in till Uppsala och träffa Dessi! Det var inte igår, tråkigt när man inte kan ses så ofta som man vill :/ men men hörs lite senare!

What You Are..

I’m driving around town
Kinda bored with the windows rolled down
See a girl on the bus stop bench
Dressed to draw attention

Hoping everyone will stare
If she don’t stand out she thinks she’ll disappear
Wish I could hold her, tell her, show her
What she wants is already there


A star is a star
It doesn’t have to try to shine
Water will fall
A bird just knows how to fly

You don’t have to tell a flower how to bloom
Or light how to fill up a room
You already are what you are
And what you are is beautiful!!

One happy Adidas baby!

mms_img-20583558 (MMS)

One happy Adidas baby!

Förhoppningsvis så har jag tagit min sista...

mms_img-11141793 (MMS)

Förhoppningsvis så har jag tagit min sista "shot" under min vistelsen här (15 tabletter ihop smälta med 1msk vatten) uäääk! 2 igår 1 idag och som sagt, förhoppningsvis blir det inga fler! Nu inväntar vi läkaren som ingen vet när han kan tänkas dyka upp. Röd dag, och en enda läkare på hela sjukhuset! Men jag håller tummarna på att jag får åka hem idag.

Älskade morfar <3



Den 9 april, du skulle ha fyllt 80 år idag! Min fina morfar!
Alltid älskad, alltid saknad <3

Alltså, ingen kan nog förstå hur mycket ja...

mms_img-76251770 (MMS)

Alltså, ingen kan nog förstå hur mycket jag saknar mitt lilla snutte-gryn just nu. Det är så det värker i hela kroppen! Jimmy var hit nyss med min kära BB Cream, nödvändighet nr.1! Sen så nyss åkte han iväg in till Uppsala nyss för att hämta zoezow. Men dom kan ju inte komma hit innan halv 2, för det är då besökstiden börjar, det är hemskt tråkigt att vara ensam här och tiden går såå sakta :/

Sliten chey! ;) Nu ligger jag i sängen ige...

mms_img188245134 (MMS)

Sliten chey! ;) Nu ligger jag i sängen igen, har haft Melinda, crille och,deras lilla Valentin på besök. Så guld värt med riktiga vänner, jag har sådan tur som har så fina vänner (alla mina vänner) Nu har jag kvällsfikat och ligger nu med min favorit bok "inspärrad"köpte den när jag var gravid och läste den, fyfan det är inte att rekommendera! Men denna gång gick det bättre :) usch nålen i armen gör ont, men vågar inte säga till personalen, då dom förmodligen kommer vilja sätta om den då. Nej nu ska jag och min söta sovrumskamrat äta lite god frukt som Jimmy hade med sig.. Hörs sen!!!

Officiellt inlagd!

mms_img335867735 (MMS)

Officiellt inlagd!

Usch för att vara själv på sjukhus! Men li...

mms_img-77904644 (MMS)

Usch för att vara själv på sjukhus! Men lite stolt över mig själv är jag, de tog blodprov på mig nyss utan babynål och det gick jättebra! Sen tog dom precis EKG också. Så Nu blir jag kvar till imorgon..

Jaha efter ett långt samtal med 1177 så bl...

Jaha efter ett långt samtal med 1177 så blir det trots allt ett akut besök för mig, tungan är fortfarande uppsvälld och det är bäst att ta det säkra före det osäkra! Inatt kunde jag ju knappt andas :S TUR att Zoey inte är hemma nu, så man slipper tänka på att släpa med och underhålla henne en sån här gång. Nu kommer sjuktransporten. Hörs sen!

Nu gick precis mina älsklingar, Zoey ska t...

mms_img-11039060 (MMS)

Nu gick precis mina älsklingar, Zoey ska till sin farmor och farfar och mysa tills imorgon, och Jimmy ska till jobbet... Jippie?! Frågan är ju vad fasen jag ska göra nu? Tanken var att jag skulle vila upp mig och bli frisk. Men uscha jag saknar min bebis för mycket för att kunna vila nu! :(

Nu blev jag sur på riktigt!

Fyfan säger jag bara! Det här kan vara det vidrigaste jag hört/läst om!
Barn ska vara barn, och INTE få barn! Stackars lilla tjej :(
(Jag skiter i om det är deras "kultur" att gifta bort barnen så unga. Men det är inte okej i mina ögon, så gör man inte, det är inte rätt)

Länken till artikeln hittar ni HÄR

Nu tar vi kväll

Usch idag har det inte alls varit någon rolig dag! Det känns som att någon har tryckt upp ett par maxi super tamponger i näsan på mig :/ Sen så håller jag på att hosta lungorna ur mig... Blääää!

Som tur är så är Jimmy ledig imorgon, kan ju säga att det är ju inte riktigt sådär jättekul att vara sjuk och bara vilja krypa ihop till en boll under täcket, så har man ett barn man ska underhålla, och en hund som måste gå ut.. Men vad gör man inte för dem man älskar?

Nej nu har vi precis kollat på Criminal Minds, och nu tar vi kväll. Kryper ner i sängen och kikar på Gremlins <3

Natti Natt!

Full Rulle

Klockan är nu 10.20, J har precis åkt iväg till jobbet och jag har redan varit ner och storhandlat inför påsken, rensat ur garderoben (3 kassar hitills) städat, hängt tvätt och slagit igång en tvättmaskin.. Och jag är sjuk, ganska bra jobbat ändå tycker jag :)

Nu ska jag sätta mig och mysa med min lilla framför I Drömmarnas Trädgård, innan det är dags för hennes powernap..

Ha det bäst!

Sjukstugan fortsätter! Finns det inget sto...

mms_img767909995 (MMS)

Sjukstugan fortsätter! Finns det inget stopp på virus och sjukdomar för oss? Det är jag som är den drabbade den här gången.... Suck!

Godis & Criminal Minds <3

Blev ingen powernap för mig tidigare :/ Men vad gör det!

Nu har Zoey somnat för ca 1 timme sedan. Jag ligger bänkad i soffan framför datorn, snackade med svärmor en sväng som informerade mig om att det tydligen ska bli snöstorm imorgon...... Känner att kommentar är överflödig på den! Nej nu har jag rotat fram min MEGA godispåse och hällt upp ett glas Ramlösa Ananas (den bästa ramlösan there is) jag ska nu enbart slappa järnet och kolla på criminal minds <3 Sedan blir det sängen, inte varje dag jag inte orkar vänta uppe tills Jimmy kommer hem, men idag går det bara inte, Flåt Puppie :/

Ha en supermysig kväll!

Ska man ta en nap tro?

Ja det är frågan, Zoey sover, det finns absolut inget av intresse på tvn...
Skulle egentligen behöva diska och plocka fram middagen. Men jag är helt slut! Tror tröttheten kommer nu i efterhand efter dessa förfärliga sömnlösa sjukdomms veckorna..
Jag tror faktiskt att jag går och lägger mig i sängen och kikar lite på revenge iaf, och slocknar jag, så slocknar jag helt enkelt :P


Hemma igen

Nu är vi hemma igen. Kom ju på direkt efter jag skrivit inlägget om öppnis att det har ju bara öppet på förmiddagar på torsdagar, och så har det jämt varit.. hej smarta jag! :P Men det blev en mysig liten tripp ner på stan. Bytte Zoeys fina vårjacka då dragkedjan var trasig, dom hade inte fler i den modellen hemma så jag fick nöja mig med ett tillgodokvitto. Ska kika inne i Uppsala om dom har den där kanske.

Zoey tar just nu en liten nap, jag har precis öppnat mitt H&M paket, var knappt ens hälften av sakerna jag beställde, resten kommer senare tydligen. En annan kul sak jag såg var att jag råkat beställa 2 par av exakt samma skor, haha FAIL! Så det var 1 par vita och 2 par svarta :P

Här är lite av det jag beställde:





Funderar även på att köpa en till blus som den svarta ovan, fast en blommig :)

Till Zoey:





Skorna köpte vi inte nu, utan för typ 2 veckor sedan. Tänkte då jag inte visat upp dom än i bloggen så gör jag det nu :)



Dagens mission blir att försöka skaffa sol...

mms_img745817909 (MMS)

Dagens mission blir att försöka skaffa solglajjer åt Zoey.. Hittade ett par jättesöta pilot brillor, men dom var förstora.. Så sökandet fortsätter!

Öppna Förskolan it is

Vi har möblerat om här och fixat lite på morgonen, vi kickade igång dagen kl 9 vilket var himlans skönt!
Nu har Jimmy åkt till jobbet och jag sitter och ugglar här, måste verkligen hitta på något idag. Det bara kryper av rastlöshet i kroppen på mig, så Öppna Förskolan it is. Ska även pallra mig ner på stan idag och hämta ut paketet som jag var för lat för att göra igår :P

Ha det bäst!



...gäller inte endast facebook utan också ...

_facebook_295732 (MMS)

...gäller inte endast facebook utan också på familjeliv.se :)

Barnrummet tar form.

Vi håller på och gör ett rum till Zoey, har en vision i huvudet och det kommer bli helt PERFEKT!

Som det ser ut nu så kommer det bli så här:
Rummet kommer gå i en ljusrosa/vit ton. Ska ha en ljusrosa fondvägg med nått fint motiv, resten av väggarna ska vara vita, eller en fin nyans av vitt t.ex äggskal. Sen kommer jag ha en vit tavellist med svartvita familjefoton samt bilder på Zoey... Det är typ sån långt jag har kommit :)

Har ni tips på fina tapeter som passar i ett barnrum? Eller har ni några andra tips?
Dela gärna med er!

Vek mig dubbel

Alltså hur söt och rolig är inte denna reklam?

Jag fullständigt vek mig dubbel av skratt första gången jag såg den, har ni inte sett den än, då har ni verkligen missat något! XD



Zoey.

Alltså Zoey känns nästan jämt liten i mina ögon, tills idag när vi träffade lilla Milo. Shit så stor Zoey är, och tung!
Hur hände det här? Och när blev min räka så stor? Dock så är jag stolt över att ha en sån vacker och fin liten tjej <3

Jag vill liksom minnas henne när hon var såhär... Men det känns som att det aldrig hänt, har hon verkligen varit såhär pluttig? Har jag ens varit gravid och fött barn? Ja det vet jag ju att jag har men det känns liksom som att det aldrig hänt eftersom det är så avlägset.. Aja blev ett skumt inlägg, men hoppas ni hängde med haha ;)




Jag längtar tills nästa gång!!!

Nu har syster & milo åkt hem, vi har ätit ...

mms_img-15068457 (MMS)

Nu har syster & milo åkt hem, vi har ätit middag. Så nu beger vi oss hem till Lina och Mathias, karlarna ska lägga golv och jag och Lina får väl lajja med barnen som vanligt ;)

Världen är bra liten ibland.

Fick reda på en sak idag när jag pratade med mamma, jag skickade en länk till henne på lägenheten jag blev så kär i. Och det visade sig att det är hennes gamla arbetsplats Alma Minor, som hon jobbade på när jag var yngre.. Världen är bra liten ibland!

Iväg igen!

Nu har jag kommit hem precis. Lade precis Zoey för hennes powernap, väntar på att syster ska ringa så ska jag gå ut till bilen. Hon är så snäll och kör mig till Coop där jag ska möta tjejen jag ska köpa Zoeys byxor av. Sedan ska vi hem hit igen jag och syster yster för att äta lite lunch =)

Ikväll funderar jag på att skicka Jimmy till City Tobak för att hämta ut mitt paket, eller om jag och Zoey tar en liten promenad, det visar sig helt enkelt :)

Om jag hämtar paketet idag så får ni lite bilder på det jag har köpt.

Nej nu ska jag byta om snabbt och göra mig redo.

Ha det bäst!

Ett par kloka ord.

Ett par kloka ord som min mamma lade upp på facebook idag.

Koncentrations nivån på öppnis är hög... ;)

mms_img-14857160 (MMS)

Koncentrations nivån på öppnis är hög... ;)

Godmorgon!!! Då kickar vi igång onsdagen. ...

mms_img153049103 (MMS)

Godmorgon!!! Då kickar vi igång onsdagen. På "to do listan" för idag står det. Ge Zoey frukost och sedan klä på henne, gå ut med Sam, sedan hem igen och lämna Sam och iväg igen! Jag och lillan drar då vidare till öppna förskolan. Sjunger, leker och fikar lite där. Sedan promenerar vi vidare till City Tobak för att hämta ut mitt H&M paket :) och även till Coop där jag ska möta upp en tjej och köpa ett par söta mumin byxor till Zoey. Efter att vi har gjort allt ovanstående, bär det av hem och laga lunch för runt 1 kommer lillasyster och zoeys kusin Milo på besök. Känner på mig att idag kommer det bli snurrigt!

Angående dåligt med uppdatering

Det är av den enkla anledningen att vi har varit jättedåliga här hemma i en längre period. Och då har inte jag haft som prio ett att sitta och blogga vid datorn, och mobil inläggen blir så himla tråkiga. Men nu är vi bättre och då ska även uppdateringen bli bättre!

Sen så har bloggen blivit lite tråkig, då jag tappat lite motivation.

Men jag vill gärna ha tips på vad ni vill läsa om?!

Mammas lilla sömmerska <3

mms_img-49679742 (MMS)

Mammas lilla sömmerska <3

Im in love!!

Jag har hittat den ultimata lägenheten! Den ligger mitt inne i Uppsala Centrum och den är helt underbar, där skulle jag verkligen kunna tänka mig att bo. Hittar ingen nackdel med den alls, eller ja hyran på 15 tusen är en rätt stor nackdel. Men gud så kär jag blev, speciellt i källarvalven!

Lägenheten hittar ni HÄR

Lipton Tè

dsc_1331-1 (MMS)

Var och hämtade ut massa paket här förra veckan, och i ett av de så låg det här! Och jag som ÄLSKAR tè. Fick 2 av varje sort, Green Tea Mandarin/Orange, Earl Grey och Forest Fruit. Yummi Vill ni också ha massa gratis kampanjer skickade hem till er? Bli Buzzadorer ni också, bli medlem via länken vid min profil bild :) Kram

Zoeysmamma

Family - Where Life Begins & Love Never Ends!

RSS 2.0