Sam (av den så kallade mördarhund rasen) m...

mms_img-20796232 (MMS)

Sam (av den så kallade mördarhund rasen) myser med Zoey... Mördarhund sure ;)

Fart och Fläng

Nu tänkte jag äntligen sätta mig ner och uppdatera bloggen lite. Det har varit full fart för oss, först middag i Knivsta hos Jimmys kusin och sambo, blev även en övernattning där. Såklart börjar Zoeys tänder krångla just den natten, så liten skrek sig till sömns stackars liten :(

Sedan så åkte vi hem och packade ihop ena katten och begav oss till Uppsala, där vi skulle träffa nya ägarna till katten Ino. Det paret var supergulliga och det känns skönt att veta att Ino kommer få det helt fantastiskt bra. Dom hade åkt ändå från Bollnäs för att hämta henne, det tycker jag är engagemang!

Vi har även utökat våran familj, vi välkomnar vårat senaste tillskott Sam med öppna armar!
Sam är en amstaff/pitbull blandning på 6månader, en helt fantastisk hund! Han är underbar med Zoey och så lugn och harmonisk, kunde inte bli bättre :)

Nu börjar det bli lite mycket och plottrigt här så jag avslutar det här inlägget nu :P

Bjuder på en bild på Sam. Inte den bästa kanske och så är han lite trasig då han var en hackkyckling i sin kull, så hans syskon har bitit på honom :(


Bästa älsklingen!

Skickade ner Jimmy till affären nyss för att handla hem lite innan han ska åka till jobbet, så kommer han hem med thai-mat till mig! Var så himla sugen på det.. Ibland tror jag att han kan läsa mina tankar, bästa älsklingen <3

Ny familjemedlem

Verkar som att familjen Grannas kommer att utökas ännu en gång!
Som det ser ut nu så kommer en liten kille att flytta in om ett tag <3

Haha!

Vi överlevde natten!

Jag och snorpan slocknade helt vid 5 tiden imorse, medan pappan sov skönt ute på soffan. Sedan var det dags att vakna vid kl 7 tyckte lillan, det höll jag inte direkt med om så Jimmy kom och tog henne så mös dom upp sig i vardagsrummet framför barnkanalen en sväng... Sen hade dom också slocknat och sovit i 3 timmar!
Så vi överlevde natten och är faktiskt rätt utvilade här hemma :D

Nu ska jag skicka ner Jimmy till Ica och sedan får han köpa med sig lite thaimat på vägen hem, har ett sånt otroligt sug efter just thaimat :) Mumma!

Liten snorig :/

Verkar inte bli så mycket till sömn inatt.. Zoey är jättesnorig och gnällig, tror det är flera tänder på g :/ Stackars liten, man känner sig så hjälplös!

Jimmy är ledig imorgon som tur är, så han får ta över det här imorgon bitti så får jag vila då ist...Jag har en feeling av att jag kommer vara helt slut då.

Nej nu ska jag gosa ihop mig med min lilla framför massa avsnitt av Revenge, kan verkligen rekommendera den serien varmt. Se den, den är GRYM!

Ha det bäst!

Mot Öppna Förskolan


Nu ska jag och min lilla pärla klä på oss ytterkläderna och traska iväg för att möta Melinda & Valentin, för idag är det öppna förskolan som gäller :D

Hoppas ni andra får en riktigt fin dag!

Slänger in en bild på mig & Zoey, ser ni något annorlunda? ;)

Nu är jag, mulle och barnen u Västerås på ...

mms_img189226101 (MMS)

Nu är jag, mulle och barnen u Västerås på busborgen! Grabbarna våra åkte in till Uppsala för att tatueras :) nej nu ska vi busa vidare. Ha en riktigt mysig dag!

True Words







Skinnjackan!

Lovade ju i förra bloggen att jag skulle lägga upp en bild på min nya skinnjacka från Rock`n Blue..
Så tänkte att jag kastar in en bild här nu..

Här är jag och vrålåket.. på g till Öppna Förskolan i måndags...Kanske inte den vackraste på mig då jag ser helt sliten och halslös ut & kollar man riktigt noga kan man urskilja en liten Zoey där inne i vagnen ;)



Någon som har tips på en smidigare sittvagn? Jag är lite inne på iCandy Peach. Dela gärna med er!
Har hittat massa snygga på nätet, men jag köper inte vagnar om det inte är ett märke jag känner till eller aldrig hört talas om. Säkerheten först!

Weekend!

Igår kväll efter att barnen hade hoppat i säng så satt jag och Jimmy och kikade på olika weekend resor. Skulle vara så skönt att åka iväg 2-3 nätter och bara relaxa utan barn! Jg och jimmy har inte gjort någonting tillsammans, alltså bara han och jag sedan Zoey föddes. Vi behöver lite free time tillsammans :)
Mulle och Crille ska nog även följa med, och så ska jag nog kolla med Jessika & Fredrik också.

Det här är några av ställena vil funderar på (klick bara bilder)

Kempinski Hotel River Park Bratislava *****



Abba Queens Gate London Hotel
****



Sen finns det ett par till vi funderar på, men dessa väger tyngst just nu :)

Mammas gulle!!

mms_img-10346592 (MMS)

Mammas gulle!!

Fredags fräckis


Ett par var i en bar och tjejen säger - Jag vill bjuda dig på en riktig specialare, älskling!
- Ok, säger han, och hon går iväg till baren och kommer tillbaka med två glas, ett med Baileys och ett med pressad limejuice.
- Han säger, nja, jag är ju inte så förtjust i Baileys..
Hon säger - Du måste prova detta, ta Baileysen och rulla runt den i munnen och sedan fyller du på med limen och blandar runt innan du sväljer.
- Ok, han tar det första glaset och rullar runt Baileys i munnen och sedan på med lime.
- Fy f-n, det smakar fruktansvärt och skär sig i munnen och han kan knappt svälja det.

Då lutar hon sig fram och viskar - Den kallas för blowjob revenge ;)

BOO-YAH!!

Versace Cruise

Jag har aldrig varit en "guld" person, och har jag väl använt guld så har det varit vitt guld.

Men dom här sakerna skulle kunna change my mind!





I drömmarnas trädgård är heligt för Zoey, ...

dsc_1026-1 (MMS)

I drömmarnas trädgård är heligt för Zoey, vad hon än gör så släpper hon ALLT så fort hon hör introt och skyndar sig till Tvn.. Mammas sötnos!

Tänkte försöka äta lite frukost........MEN?

I kind of lost my apetite!!?! 
Tack ännu en gång familjeliv, sidan som aldrig upphör att förvåna ;)

Urk :|

Godmorgon!

Nu är vi uppe och hoppar, lillan ligger och äter frukost framför barnkanalen och jag sitter och försöker hålla ögonen öppna. Jag kunde inte somna igår kväll så jag stannade uppe och plockade i ordning och fixade tills typ runt 2-3 tiden då jag gick och lade mig :S Så jag tänkte ta mig en tupplur runt 10tiden när Zoey ändå ska sova..

Jag känner mig mer död än levande faktiskt! Men det är bara bita ihop och se glad ut, ska ta en stooooor kopp kaffe nu så jag kvicknar till!

Ha de!

Julgransplundring

Idag var vi uppe med tuppen, var till och med tvungen att väcka Zoey kl 8.15 idag. Vi gjorde oss i ordning och sa hejdå till Jimmy som åkte till jobbet, sedan traskade vi iväg emot Ica för att möta upp Crille & Valentin. Melinda var inte med då hon var och opererades idag.. (så om du läser det här gumman så hoppas jag att allt gick bra och att du inte har allt för ont!) Vid 9vtiden var vi på Öppna förskolan och busade, det var ju julgransplundring på schemat där idag. Zoey hade fått på sig lite juliga kläder, en röd/vit/blå rutig klänning och röda strumpbyxor, vilket var passande :D

Efter all dans runt granen och det goda fikat (dom bjöd på morotskaka som var to die for) så fick alla barnen fiska fiskdamm. Inklusive Zoey och de minsta barnen, det var väldigt fyndiga små strutar barnen fick..

Strutarna innehöll:
Massa Majskrokar
1 Clementin
1 Liten bok
och en förpackning russin&frukt mix

Mycket bättre än alla andra ställen där barnen får massa godis!
Dock så gav jag bort russinen då jag inte känner att det är något jag vill att Zoey ska börja äta än!

Nu ligger jag bara och slappar och njuter av lugnet, Zoey sover och Jimmy är på väg hem :)
Jag håller på att uppdaterar mitt kära MMORPG spel Aion, som jag inte spelat sedan jag var gravid typ?! Tänkte spela lite nu ikväll faktiskt. Har ju även fått min vän Tim att börja spela, så jag ska spela lite med honom.

Ha det så bra!



Barnet sover, barnet sover i sitt lugna bo (8)

Ja som rubriken lyder så sover Zoey sött, i sin säng till och med! Nu på sista tiden har hon absolut inte velat ligga i sin säng, så hon har fått sin vija igenom och har fått sova med oss :)

Vi har haft fullt upp här om dagarna med lek och öppna förskolan. Igår hade vi även middag och filmkväll här hemma med Melinda, Chrille, Chrilles mamma och så såklart lilla Valentin, så jag ställde mig och gjorde & stekte 15 st hemmagjorda hamburgare :P Och så såg vi på Paranormal Activity 3....Fyfan säger jag bara!!

Nej nu ska jag slappa lite på soffan med en Ben&Jerrys och bara njuta av lugnet innan Jimmy kommer hem och det är dags att börja med maten :)

Ha det bäst!

Word!

Isbjörnar & Pingviner

Nu har vi äntligen kommit hem! Vi gick ut på en promenad jag & Zoey igår, slutade med att vi satt på bussen in till Uppsala för att våldgästa svärföräldrarna. Sedan blev det inte att vi åkte hem för det blev så sent plus att det var supersnöstormen från helvetet ute :/

Men idag tog vi oss hem, vi mötte upp Mickis här i Enköping och så lunchade vi och shoppade lite. Fyfasen så kallt det är ute!!!

Både jag och Zoey tycker att det är så skönt att äntligen vara hemma. Och jag lovar att det springer isbjörnar utanför vårat fönster, så himla kallt är det :S

Nej nu ska jag ge dotra min lite mat och sedan ska hon ta en powernap..

Ha det bäst!
//Elin

Chocolate











Egocentrerad?

Hallå polisen, kom genast! det står en vacker man i mitt vardagsrum!
..oj vänta..det är ju bara min spegelbild! ;)

God bless Johnny Bravo!!!



Öppna förskolan!

Snart ska Zoey lägga sig och powernapa lite, tror jag också gör henne idag. Det är så mysigt att ligga och vila tillsammans såhär mitt på dagen :) Idag firar ju jag och Jimmy även våran årsdag, men den är inte lika viktig nu efter vi gifte oss för då firar vi det datumet istället <3 Men jag fick ändå rosor och trisslott som jag till och med vann på. Hela 75kr ;)

Nej nu ska vi fixa klart här hemma, sedan vila innan det bär av till Öppna förskolan, ÄNTLIGEN! det har ju varit stängt nu över jul och jag kan nog säga att både jag och Zoey har saknat det :P

Ha det bäst!

10 månader

Idag blir vårat lilla troll hela 10 månader! Det är sjukt hur snabbt tiden går!
Så stor hon hunnit blivit vårat hjärta. Tänkte slänga in en liten snabb lista på vad hon kan nu vid 10 månader.

Lite av det hon kan:
Sitta
Krypa
Stå, även själv korta stunder
Gå (runt saker och om man håller henne i handen)
Vinka
Dansar när hon hör musik
Kan krypa ner fint från soffan och sängen
Dricker själv ur pipmugg
Pussas och kramas

Ord hon säger:
Hej (låter mer som Hiij)
Ta,ta (tack,tack)
Ampa (lampa)
Titta
Där
Mamma
Pappa

Nu har jag säkert glömt något men så får det vara :P

Vi älskar dig så otroligt mycket, vårat troll!!


Lekpaks mys

Barnen är just nu ute i lekparken med Jimmy, Zoey inviger gungan för första gången <3
Själv ligger jag för tillfället nerbäddad med en kopp te och känner att jag är på bättrings vägen, ska snart upp och fixa lite innan Jonas kommer på besök. Sedan när vildingarna kommer in igen så ska vi göra lite varm oboy och mackor.

Nej nu ska jag sätta fart, för Jonas är snart här.

Kommer bilder lite senare!

Ha det bäst!
//Elin


Hallå i stugan.

Idag vaknade jag & Zoey vid kvart i nio, och låg och mös ett tag och så tänkte ja att ja snart går vi upp, jag var ovanligt pigg då faktiskt.... Sedan vaknar jag till och kollar på klockan, HALV ELVA! vi hade lyckats somna om! Men det var skönt :) Så vi gick upp och jag bäddade ut Zoey på vardagsrumms golvet framför Mamma Mu med lite frukost, och nu tutar hon runt och leker. Jag sitter och kollar min mail och fortsätter med "mitt mission" hosta upp mina lungor :P

Undrar vad denna dag har att erbjuda!?

God morgon?

Ja det är morgon för mig, jag fick en mycket välbehövlig sovmorgon idag av mitt stora hjärta. Mår lite som en påse skridskor, förkyld och jäklig, bara hostar och snorar. Om lungorna skulle hoppa ur kroppen på mig och traska iväg skulle jag ju knappast bli förvånad om man säger så :P

Zoey är också sjuk, snorig och hostig. Ni som har barn vet att dem bryr sig knappt att dem hostar/snorar dom röjer på som inget har hänt iaf. Hoppas att febern håller sig borta bara!

Nej nu ska jag rensa lite bland lite barnkläder och lägga upp antingen på facebook eller tradera...hmm vilket det blir visar sig.

Ha det bäst allihopa!

/Elin

Babyshop

Sitter just nu och kikar på lite kläder åt Zoey. Tänkte även tipsa er andra om babyshop som har en stor rea just nu! Jag personligen älskar babyshop! Dem har helt sjukt bra service och kvalitè på sina saker. Ett extra plus i kanten är deras snabba leveranser, jag rekomenderar verkligen dom!

Lite av det jag är sugen på att köpa :


En fin Ralph Lauren Overall



Moon Boots
, hur söta var inte dem här då?
(synd bara att vintern verkar hålla sig undan det här året)


Välkommen till min nya blogg!

En liten presentation av oss!


Zoey Emilia Föddes den 10/3-2011 kl. 14.47 efte en lång längtan och 36 timmar med värkar!
51cm lång och vägde 3040gram med ett huvudomfång på 33.5cm

Det var den lyckligaste dagen i våra liv, vi älskar dig <3






Här är hon idag, snart 10 månader gammal!
Gladare, snällare tjej får man leta efter <3



Här är jag Elin Wictoria, är av årsmodell -89 och bor i Enköping tillsammans med Zoeys pappa Jimmy född -86. Och den 23/6-2010 tog vi det stora steget och blev vi man & hustru <3



Här är vi på våran bröllopsdag




Zoeysmamma

Family - Where Life Begins & Love Never Ends!

RSS 2.0